BitTorrent Live a fost lansat pentru iPhone

BitTorrent Live a fost lansat pentru iPhone in cursul zilei de ieri, celebra retea BitTorrent oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a accesa acum reteaua si de pe terminalele iPhone sau iPad. Mai exact, reteaua de streaming video BitTorrent Live poate fi accesata acum de pe terminalele care au sistem de operare iOS, iar utilizatorii pot vedea orice fel de filme sau seriale TV disponibile in ea.

Desi continutul video al BitTorrent Live este disponibil gratuit pentru utilizatorii iPhone si ipad incepand de astazi, din pacate nu exista foarte multe de vazut in reteaua companiei. BitTorrent Live este disponibila si pentru Apple TV de ceva vreme, insa utilizatorii n-au fost prea incantati de ceea ce ofera acestea retea de streaming video pentru ei.

Totusi, chiar daca nu exista foarte multe filme si seriale TV extrem de interesante, reteaua BitTorrent Live are disponibila muzica sub forma de canale, un canal TV al NASA, canale TV pentru rugby si multe altele. Tot acest continut al BitTorrent Live este disponibil in limba engleza, asa ca nu veti gasi ceva in romana, daca erati interesati de asa ceva din partea platformei.

BitTorrent Live nu este o platforma extrem de laudata de catre cei care folosesc aplicatia pentru iOS sau Android, dar macar continutul este disponibil gratuit. Cei de la BitTorrent Live mai afiseaza si unele reclame in cadrul sistemului, asa ca nu veti scapa chiar fara a fi asaltati de ele, dar macar totul este gratuit.

Aplicatia BitTorrent Live pentru iOS este disponibila in AppStore urmand acest link, insa deocamdata doar din SUA.

bittorrent-live-iphone-ipad