Apple creste productia castilor AirPods

Cererea foarte mare pentru castile AirPods obliga compania Apple sa creasca productia, iar partenerii sai asiatici respecta ordinele si actioneaza in consecinta. Cei de la Inventec produc aceste casti AirPods pentru compania Apple, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, ei ar fi inceput deja sa pregateasca o crestere a productiei castilor.

Vorbim despre o companie care are fabrici in Shanghai si produce AirPods acolo, compania Apple parand sa fi ales doar aceasta companie pentru a fabrica noile sale casti. Nu se stie cu cat ar fi crescut Apple productia de casti AirPods, insa este destul de clar ca vorbim despre o crestere substantiala a productiei, pe masura cererii existente pe piata.

In momentul de fata fabricile celor de la Inventec lucreaza peste program, probabil 24 de ore din 24, pentru a satisface pretentiile companiei Apple si ale clientilor. Chiar si asa, stocurile existente de casti AirPods nu sunt suficiente pentru a acoperi comenzile plasate pana in prezent pentru produs, el fiind acum comandat cu livrare in februarie.

Chiar daca Apple a crescut productia AirPods in momentul de fata, va trece ceva timp pana cand unitatile vor ajunge la magazine, sau la cei care au plasat comenzile. In aceasta idee, vom vedea stocuri mai mari de AirPods in magazine in lunile urmatoare, dar este greu de spus cat va dura pana cand lucrurile vor atinge un normal.

“Apple is seeing strong demand for its AirPods during the year-end holidays and its strong sales are expected to benefit the device’s manufacturer Inventec. The report noted that Inventec has recently started expanding capacity at its Shanghai plants in order to satisfy increasing demand for the earphones and the plants are currently working overtime to deliver orders.”

airpods-productie-china