Prima Pagina Apple Apple creste productia castilor AirPods

Apple creste productia castilor AirPods

Cererea foarte mare pentru castile AirPods obliga compania Apple sa creasca productia, iar partenerii sai asiatici respecta ordinele si actioneaza in consecinta. Cei de la Inventec produc aceste casti AirPods pentru compania Apple, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, ei ar fi inceput deja sa pregateasca o crestere a productiei castilor.

Vorbim despre o companie care are fabrici in Shanghai si produce AirPods acolo, compania Apple parand sa fi ales doar aceasta companie pentru a fabrica noile sale casti. Nu se stie cu cat ar fi crescut Apple productia de casti AirPods, insa este destul de clar ca vorbim despre o crestere substantiala a productiei, pe masura cererii existente pe piata.

In momentul de fata fabricile celor de la Inventec lucreaza peste program, probabil 24 de ore din 24, pentru a satisface pretentiile companiei Apple si ale clientilor. Chiar si asa, stocurile existente de casti AirPods nu sunt suficiente pentru a acoperi comenzile plasate pana in prezent pentru produs, el fiind acum comandat cu livrare in februarie.

Chiar daca Apple a crescut productia AirPods in momentul de fata, va trece ceva timp pana cand unitatile vor ajunge la magazine, sau la cei care au plasat comenzile. In aceasta idee, vom vedea stocuri mai mari de AirPods in magazine in lunile urmatoare, dar este greu de spus cat va dura pana cand lucrurile vor atinge un normal.

“Apple is seeing strong demand for its AirPods during the year-end holidays and its strong sales are expected to benefit the device’s manufacturer Inventec. The report noted that Inventec has recently started expanding capacity at its Shanghai plants in order to satisfy increasing demand for the earphones and the plants are currently working overtime to deliver orders.”

airpods-productie-china

 • Srb Srb

  Unii nu mai produc si asteapta sa se cumpere cele din rafturi, altii cresc productia….diferenta dintre produse banale si unele revolutionare

 • marius

  Superb

 • gheorghe

  Unii trolleaza pt ca nu-I duce mintea la mai mult .

 • Daniel Razvan

  Da sunt foarte entuziasmat !!! Nu mai am somn noaptea !!! După ce au amânat lansarea produsului ceva timp e si normal ca acum sa facă ceva eforturi ca sa fie produsul pe rafturi pentru toată lumea. Nu e nimic extraordinar. Pam-pam !!! Iar la prețul la care sunt, sa zică saru’mana ca se cumpara. Nu va fi nici primul si nici ultimul produs Apple care nu va avea vânzare sau nu va excela in vânzări !!!

 • V.P

  😄😄😄😄

 • Srb Srb

  precum gheorghita nu?

 • Srb Srb

  sunt ieftine, cred ca este unul dintre cele mai ieftine produse apple

 • Mr. Tambourine Man

  em doar o alta clona a lui george/sorinel

 • cristi

  Persoane ca Srb Srb și tambourine man (plus încă vreo doi) fac secțiunea de comentarii a articolelor useless . De foarte multe ori lăsați impresia ca nu va doriți altceva decât sa provocați pentru ca simțiți nevoia sa atrageți atenția . Voi nu aveți viața socială ? Prieteni?
  In loc sa se dezbată pe marginea subiectului articolului , constructiv, polemic chiar, poluati voi ambientul cu tâmpeniile voastre sperând ca o sa va înjure cineva

 • Mircea Radulescu

  Eu cred ca el a scris i cu literă mare I, pentru că se adresa lui Dumnezeu 🙂

 • Mircea Radulescu

  Acum ne-ai făcut curioși cu ceilalți doi 🙂

 • cristi

  Nu le mai țin minte nick-urile dar o sa-i remarci dacă ești un obișnuit al locului. M-am uitat in fuga după majuscula “divina” dar n-am găsit-o

 • Srb Srb

  si tu si alti 20 sunteti cei ce ne dati de mancare

 • Srb Srb

  dar comentariul meu este rupt din realitate…sau nu prea il intelegi si iti place sa scrii prossstii?!