Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Galaxy S8 – performante dezamagitoare pentru noul chip Snapdragon 835

Galaxy S8 – performante dezamagitoare pentru noul chip Snapdragon 835

Galaxy S8 ar putea avea performante dezamagitoare dupa ce un test de performanta al chip-ului Snapdragon 835 a fost publicat pe internet.

Galaxy S8 ar putea avea performante dezamagitoare, cel putin pentru unele dintre modelele pe care compania Samsung ar urma sa le vanda incepand de anul viitor. Ieri a aparut un nou test pentru viitorul chip Snapdragon 835, iar rezultatele inregistrate de catre acesta in Geekbench sunt dezamagitoare, chiar mai mici decat cele inregistrate de catre iPhone 7.

In imaginea de mai jos puteti vedea rezultatele obtinute de catre acest chip Snapdragon 835 rulandpe un smartphone care functioneaza in baza Andorid 7. Acest chip Snapdragon 835 are 1 procesor cu 8 nuclee tactate la 1.9 GHz, iar rezultatele sunt sub cele ale iPhone 7 in testele single-core si echivalente in cele multi-core.

Mai exact, iPhone 7 obtine 3400 puncte in testele single-core, fata de cele 1844 de puncte inregistrate pentru viitorul chip Snapdragon 835 in testul de mai jos. In testele multi-core rezultatele sunt echivalente, adica incalusiv iPhone 7 inregistreaza cu putin peste 5400 de puncte, asa ca nu exista motive sa credem ca vor exista diferent mari aici.

Galaxy S8 – performante dezamagitoare pentru noul chip Snapdragon 835

Rezultatele obtinute de catre acest chip Snapdragon 835 sunt usor mai mici chiar si decat cel Snapdragon 821 lansat anul trecut, asa ca ele sunt discutabile. Mai exact, se observa ca frecventa de lucru este sub 1.9 GHz, adica neobisnuit de mica pentru un smartphone Android, iar o crestere a ei va oferi cu siguranta performante mai bune.

In momentul de fata se speculeaza ca Galaxy S8 va avea un chip Snapdragon 835, separat de unul Exynos 8895, tactat la 2.2 – 2.4 GHz. O asemenea diferenta in frecventa de lucru ar trebui sa aiba drept efect o crestere a punctajului cu cateva sute, sau chiar peste 1000 de puncte, mai putin pentru testul single-core si mai mult pentru cel multi-core.

In momentul de fata noul chip Snapdragon 835 este inferior celui A10 Fusion din iPhone 7, insa exista timp pentru a imbunatati performantele, asta daca totul va fi posibil. Pe masura ce lansarea Galaxy S8 se va apropia, vom vedea si mai multe teste de performanta pentru noile sale chip-uri si ne vom putea face o idee clara cu privire la ceea ce ne vor oferi ele.

Galaxy S8 va fi vandut de catre Samsung cu doua chip-uri diferite, Exynos 8895 si Snapdragon 835, ele fiind oferite in piete diferite de pe planeta.

galaxy-s8-snapdragon-835

 • Srb Srb

  Mizerie

 • Liviu

  samsung produce telefoane cu design frumos . nu sunt urate deloc .daca ar rula ios ar fi ceva

 • Mr. Tambourine Man

  De la S7 încoace da

 • V.P

  De la S6 ,,

 • V.P

  Pentru ce sa ruleze iOS ??

 • Srb Srb

  Chiar si asa doar edge ia ochii, variantele normale arata ca S4/ S5

 • mar

  Zici samsung si miroase a câcu….. ofticosilor !!!

 • V.P

  :)))

 • gheorghe

  Crezi ca stie ce reprezinta IQ=10 ? Il supra apreciezi .

 • gheorghe

  Adica Snapdragon 835 a ajuns la performanta lui A10 , ca 820 era ramas cam in urma . Tot nu-I rau . Vine Exynos 8895 si matura cu amandoua , ca de obicei .

 • George89

  Ma m uitat in tablel si am citit si stirea pe alte site-uri (din străinătate) si nicăieri nu releva ca este vorba despre S8 , nu stiu de ce aici se face referire la S8 ….stirea face referire la procesorul in sine ,oricum foarte neobișnuita tactarea de 1.9 GHz mai ales ca mai toate zvonurile indicau o tactare de ce puțin 2.2 GHz …..eu nu cred ca va fii tactat la 1.9GHz (ar fi slab ), o sa vedem ce poate SD 835 abia săptămana viitoare cand este anunțat oficial
  La noi nu va venii cu SD 835 ci cu Exynos 8895 care teoretic va fi probabil peste SD 835 , la fel ca anul trecut

 • George89

  Interfața TouchWiz (Samsung Experience) e mai light cu fiecare generație , mai ales ca de ea se ocupa inginerii Google (se cunoaște diferența)
  Nici iOS nu mai e deloc ce a fost mai ales ca cineva de la conducerea Apple “al naibii de deștept ” la concediat pe Frostall si de atunci a început sa se înmulțească problemele iOS

 • V.P

  Nu prea cred !!

 • amfetamin

  YEAH BABY!!!

 • Srb Srb

  mda unul este ceva mai mare…

 • Crocodil înfometat

  Așa este, dar totuși nu se mișcă precum android stock, curat

 • Tim

  Frate terminalul din test are 4 GB Ram deci nu poate fi s8, apoi, de unde ti-ai dat seama ca e testat chiar chip-ul 835, nu vad pe nicáieri sa fie mentionat