Prima Pagina Apple AirPods jet black sunt produsul perfect al Apple

AirPods jet black sunt produsul perfect al Apple

Castile AirPods au fost lansate doar intr-o versiune de culoare alba de catre compania Apple, insa unii si-ar fi dorit ca un model jet black sa apara deasemenea. Aceasta dorinta are la baza faptul ca iPhone 7 jet black are un design atat de interesant, asa ca multa lume si-ar dori o pereche de casti pe care sa le asorteze in totalitate cu dispozitivul.

Desigur ca este putin probabil ca Apple sa lanseze vreodata o versiune jet black a AirPods, daca luam in considerare procesul dificil de vopsire a carcasei acestora. In ciuda acestui lucru, cred ca extrem de multe persoane ar fi dornice sa achizitioneze un asemenea model al AirPods, chiar daca va fi mai scump decat modelul standard distributi de Apple.

airpods-jet-black

airpods-jet-black-1

airpods-jet-black-2

airpods-jet-black-3

airpods-jet-black-4

airpods-jet-black-5

 • RaduD

  Având in vedere posibilitatea de a le scapă sau pierde, o culoare gen marker, fosforescenta ar fi o varianta mai utila…!
  La mulți ani tuturor!

 • Srb Srb

  Ar fi ceva,macar matt black

 • Visan Teodor

  Oare daca le-ar vopsi in negru,ar deveni brusc perfecte?Asta e o afirmație cam puerilă.Perfecte ar fi daca nu ar avea absolut nici o problema.Iphone 7 jet nu e perfect,deci?