AirPods jet black sunt produsul perfect al Apple

Castile AirPods au fost lansate doar intr-o versiune de culoare alba de catre compania Apple, insa unii si-ar fi dorit ca un model jet black sa apara deasemenea. Aceasta dorinta are la baza faptul ca iPhone 7 jet black are un design atat de interesant, asa ca multa lume si-ar dori o pereche de casti pe care sa le asorteze in totalitate cu dispozitivul.

Desigur ca este putin probabil ca Apple sa lanseze vreodata o versiune jet black a AirPods, daca luam in considerare procesul dificil de vopsire a carcasei acestora. In ciuda acestui lucru, cred ca extrem de multe persoane ar fi dornice sa achizitioneze un asemenea model al AirPods, chiar daca va fi mai scump decat modelul standard distributi de Apple.

airpods-jet-black

airpods-jet-black-1

airpods-jet-black-2

airpods-jet-black-3

airpods-jet-black-4

airpods-jet-black-5

Articolul precedentLa Multi Ani 2017!
Articolul următorSamsung anunta in ianuarie cauza exploziilor Galaxy Note 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.