Samsung Galaxy S8 este deja testat in China

Samsung Galaxy S8 este in plin proces de testare in China, compania coreeana dorind sa elimine orice fel de probleme existente.

Samsung Galaxy S8 este deja testat in China de catre compania Samsung, ambele modele ale viitorului smartphone fiind pregatite pentru lansarea oficiala. Samsung Galaxy S8 trebuie sa fie lipsit de problemele pe care Galaxy Note 7 le-a avut, asa ca Samsung a decis sa extinsa procesul normal de testare al smartphone-urilor sale, lucru pe care multi il asteptau.

Cele doua modele ale Samsung Galaxy S8 ruleaza in momentul de fata versiunile Android G9500ZCU0APLF si G9550ZCU0APLF, insa versiunile internationale vor rula G950FXXU0APLH si G955FXXU0APLH. Practic Samsung Galaxy S8 va fi lansat in doua versiuni fizice si cu 4 versiuni ale Android, astfel ca utilizatorii vor avea modele diferite in diverse regiuni.

Desi Samsung Galaxy S8 este in plin proces de testare in China in vederea lansarii, deocamdata nu se stie clar ce denumiri va folosi compania Samsung pentru al doilea terminal. Stim deja ca un model al Samsung Galaxy S8 va avea un ecran de minim 5.5 inch, dar si un ecran curbat, insa este greu de spus daca el va purta denumirea Edge, sau Plus.

Samsung Galaxy S8 este deja testat in China

Dupa toate problemele Galaxy Note 7, compania Samsung “sufla in iaurt” cu Samsung Galaxy S8, asa ca incearca sa descopere orice fel de probleme inainte de lansare. Daca Samsung Galaxy S8 va fi lansat cu probleme similare celor existente in Galaxy Note 7, atunci e putin probabil ca persoanele care-l vor cumpara sa fie la fel de iertatoare cu Samsung.

Deocamdata nu se stie clar ce functii noi va aduce Samsung Galaxy S8, insa se speculeaza ca el nu va mai avea buton Home fizic si ca ar putea avea cititorul de amprente integrat in ecran, sau carcasa. Samsung Galaxy S8 urmeaza deasemenea sa includa si un 3D Touch similar celui din iPhone, insa nu stim ce functii cheie va aduce.

Samsung Galaxy S8 are nevoie si de functii importante pentru a se putea lupta cu iPhone 7, altfel vanzarile sale nu vor fi grozave, mai ales daca zvonurile privind cresterea pretului de vanzare se vor adeveri.

samsung-galaxy-s8-testat-china