CES 2017: BenjiLock – lacatul inteligent care functioneaza cu amprenta

La CES 2017 a fost prezentat BenjiLock, probabil primul lacat inteligent care functioneaza pe baza de amprenta pentru a permite deblocarea de catre utilizator. In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata BenjiLock, el putandu-se interconecta cu un smartphone, dar putand fi deblocat atat cu o cheie, cat si cu amprenta unui deget.

BenjiLock permite adaugarea a unui numar de maxim 4 amprente de catre utilizator si le stocheaza intr-un chip special criptat pentru a salva asemenea informatii. Pentru a oferi protectie maxima, BenjiLock sterge automat toate amprentele daca o persoana face mai multe scanari in mod repetat fara sa aiba amprenta inregistrata, deci atunci va trebui sa folositi cheia.

BenjiLock este disponibil intr-o varietate de culori in momentul de fata si poate fi perfect pentru cei care au nevoie in mod constant de o asemenea masura de protectie. Scanarea amprentei in locul folosirii constante a unei chei poate imbunatati serios experienta de a securiza diverse obiecte, asa ca multa lume ar putea fi interesata de BenjiLock in viitor.

Producatorii BenjiLock au anuntat in cadrul CES 2017 ca lacatul inteligent urmeaza sa fie vandut la pretul de 80 de dolari in a treia parte a acestui an.

ces-2017-benjilock-lacat-inteligent

ces-2017-benjilock-lacat-inteligent-1