CES 2017: Sevenhugs lanseaza telecomanda care controleaza orice gadget inteligent

CES 2017 a fost platforma perfecta pentru lansarea unui nou produs al Sevenhugs, mai exact o telcomanda inteligenta care permite controlarea altor gadget-uri inteligente. Aceasta telecomanda are un ecran tactil, iar in momentul in care este indreptata spre un gadget inteligent din casa, ea va afisa butoanele potrivite pentru a-l controla.

Aceasta nu este prima telecomanda inteligenta prezentata de catre cei de la Sevenhugs pana acum, ei venind la CES 2017 si cu un model lansat anul trecut. Cel de anul acesta va fi lansat in septembrie si va permite controlarea gadget-urilor folosind un ecran tactil, nu o serie de butoane fizice, asa cum se intampla pana acum.

Marea inovatie in telecomanda inteligenta prezentata la CES 2017 are la baza faptul ca vorbim despre un ecran tactil care afiseaza comenzi noi in functie de gadget-ul scanat. Practic, pe ecranul virtual pot fi afisate orice fel de comenzi avem nevoie pentru a controla gadget-ul respectiv, simpla indreptare a produsului spre gadget-ul inteligent afisand automat butoanele de control.

Practic, daca indreptati telecomanda celor de la Sevenhugs spre un televizor, ea va afisa butoane de control pentru el, dar daca o indreptati spre un bec inteligent va afisa alte butoane de control. Daca doua gadget-uri inteligente sunt prea aproape unul de celalat, telecomanda ne va permite sa alegem pe care dorim sa il controlam.

Sevenhugs sustine ca telecomanda inteligenta ofera pana la 2 zile de autonomie in utilizarea obisnuita, insa ea are nevoie si de o serie de senzori ce trebuie montati pe pereti, acestia avand o autonomie de 1 an. Telecomanda Sevenhugs va fi disponibila pentru achizitie incepand din luna septembrie la pretul de 299 de dolari.

ces-2017-sevenhugs-telecomanda-inteligenta