CES 2017: Basslet – bratara subwoofer pentru fanii muzicii

CES 2017 are o multitudine de gadget-uri interesante prezente in locatia din Las Vegas in care se desfasoara evenimentul, iar printre ele regasim si Basslet. Vorbim despre o bratara care poate fi purtata la mana, dar care poate reproduce, intr-o anumita masura, vibratiile unu subwoofer in momentul in care ascultati muzica aproape de el.

Da, ati citit bine, producatorii Basslet sustin ca al lor gadget ne poate da aceeasi senzatie pe care ne-o ofera un subwoofer in momentul in care ascultam muzica aproape de el. Totul este posibil multumita unor sunete de frecventa foarte joasa care sunt emise de catre bratara in momentul in care ascultam muzica potrivita pentru un subwoofer.

Teoretic, Basslet ar trebui sa reproduca puterea unui subwoofer, insa din pacate nu reuseste acest lucru in totalitate, desi se apropie destul de mult de obiectiv. Compania creatoare a Basslet spune ca gadget-ul este un subwoofer pe care-l poti purta cu tine tot timpul, insa cei care il vor cumpara nu treubie sa se astepte la lucruri extraordinare de la el.

Basslet a trecut printr-o runda de finantare care s-a terminat cu succes si urmeaza sa fie lansat oficial luna viitoare, pretul final fiind de aproximativ 140 de euro.

https://www.youtube.com/watch?v=gWJDUPsBhKI