Samsung Galaxy S8 s-ar putea transforma in PC

Samsung Galaxy S8 s-ar putea transforma intr-un PC multumita functiei Desktop Experience care este dezvoltata pentru Android.

Samsung Galaxy S8 s-ar putea transforma intr-un PC, asa cum terminalele Windows Mobile se pot transforma in calculatoare multumita functiei Continuum din Windows 10. Zvonuri aparute zilele trecute sugereaza faptul ca Samsung Galaxy S8 ar putea fi folosit in locul unui PC de catre utilizatori prin conectarea la un monitor extern.

Printr-o functie numita Desktop Experience, Samsung Galaxy S8 s-ar putea transforma intr-un calculator in momentul in care este conectat la un monitor extern. Mai exact, cand Samsung Galaxy S8 este conectat la un monitor extern, functia Desktop Experience ar fi activata si ar afisa o interfata similara celei a sistemului de operare Windows.

Daca un mouse si o tastatura sunt conectate la Samsung Galaxy S8 prin Bluetooth sau microUSB, atunci ele vor permite controlarea aplicatiilor instalate in terminal. Practic prin functia Desktop Experience pentru Samsung Galaxy S8 le-ar putea permite utilizatorilor sa renunte complet la un laptop pentru navigare pe internet, folosit Facebook, etc.

Samsung Galaxy S8 s-ar putea transforma in PC

samsung-galaxy-s8-pc

Aceasta functionalitate nu ar fi oferita in premiera de catre compania Samsung pentru Samsung Galaxy S8, insa includerea intr-un asemenea terminal ar face-o extrem de populara. Mai mult decat atat, avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 va avea hardware potent, o asemenea functie va oferi cel mai probabil si o experienta buna de utilizare.

Daca un iPhone 7 este aproape la fel de rapid precum un MacBook 12 inch 2016, atunci un Samsung Galaxy S8 ar trebui sa sustina fara probleme asemenea functii. Oricum navigarea pe internet si utilizarea aplicatiilor retelelor de socializare nu necesita foarte multa putere de procesare, asa ca Samsung Galaxy S8 ar putea da startul unei revolutii de mult asteptate.

Ca sa fiu sincer, mi-as dori ca aceasta functie sa fie integrata in Samsung Galaxy S8 pentru a forta compania Apple sa ofere ceva similar in iPhone 8S. Cred ca viitorul sta in functii de acest gen pentru ca foarte multi ajung sa cumpere laptop-uri pe care nu le mai folosesc deoarece au tablete si smartphone, iar Samsung Galaxy S8 ar putea convinge multi sa-l cumpere, multumita unei functii de acest gen.

samsung-galaxy-s8-pc-1