Apple deschide primul Apple Store in orasul sediului Samsung

Compania Apple intensifica lupta cu Samsung in Coreea de Sud si va deschide primul Apple Store din tara, chiar in orasul Seul, locatia in care se afla si sediul companiei coreene. Informatia privind deschiderea acestui nou Apple Store vine direct de la compania Apple, ea confirmand totul printr-o serie de oferte de locuri de munca publicate recent.

Nu mai putin de 15 locuri de munca pentru un nou Apple Store au fost publicate de catre compania Apple, toate avand drept locatie orasul Seul. De ce Apple a evitat timp de atatia ani sa deschida un Apple Store in Coreea de Sud nu se stie clar, insa iata ca lupta dintre cele doua companii va deveni mai intensa incepand de anul acesta.

Deschiderea acestui Apple Store in Seul le va permite coreenilor sa cumpere produsele Apple direct de la companie si nu doar de la partenerii locali. Operatorii de telefonie mobila din Coreea de Sud vindeau pana acum cele mai multe terminale iPhone in tara, insa lucrurile se vor schimba dupa deschiderea Apple Store-ului, cel mai probabil in 2017.

Locatia exacta a noului Apple Store nu este cunoscuta, insa americanii au analizat locatii din celebrul cartier Gangnam, dar si din zona Garosu-gil, una cunoscuta pentru shopping. Indiferent de locatie, este clar ca Apple intentioneaza sa lupte mai puternic pentru banii coreenilor, iar Samsung va avea concurenta mai mare pe plan local.

“We’re excited about opening our first Apple Store in Korea, one of the world’s economic centers and a leader in telecommunication and technology, with a vibrant K-culture. We’re now hiring the team that will offer our customers in Seoul the service, education and entertainment that is loved by Apple customers around the world.”

apple-store-coreea-de-sud-seul