Prima Pagina eMAG eMAG vinde AirPods, iata pretul in Romania

eMAG vinde AirPods, iata pretul in Romania

eMAG vinde castile AirPods oficial in Romania, iata pretul de achizitie pentru noul produs al companiei Apple in tara noastra.

eMAG a pus in vanzare castile AirPods in Romania incepand de zilele trecute in aceasta pagina si le puteti cumpara la un pret extrem de apropiat de cel din Apple Store. Desi Apple nu a facut vreun anunt cu privire la disponibilitatea castilor AirPods in Romania, cei de la eMAG le listeaza in momentul de fata cu disponibilitate la comanda, fara o data clara de livrare.

In ciuda faptului ca eMAG nu listeaza data de livrare a unor casti AirPods comandate acum de la ei, macar le puteti comanda la un pret cu doar 8 euro mai mare decat cel din Apple Store. eMAG vinde castile AirPods la pretul de 850 de LEI, adica 188 de euro, pretul de vanzare din Apple Store fiind de 180 de euro, deci diferenta este una infima, asa cum era de asteptat.

eMAG este un reseller autorizat Apple, asa ca aceste casti AirPods vin pe canal oficial la magazinul online direct de la compania americana, cand stocurile vor ajunge in tara noastra. Nu stiu deocamdata cand se va intampla acest lucru, insa voi intreba eMAG in speranta obtinerii unui raspuns cu privire la o data, macar estimativa, de livrare a castilor AirPods in Romania.

eMAG vinde AirPods oficial in Romania

In aceasta pagina gasiti castile AirPods vandute de catre eMAG in tara noastra, livrarea fiind gratuita, avand in vedere pretul mare de vanzare stabilit de catre compania Apple. Totusi, in ultimii ani produsele Apple vandute in Romania au avut preturi extrem de apropiate de cele din Apple Store Europa, asa ca era normal sa nu vedem o diferenta foarte mare pentru AirPods la eMAG.

Castile AirPods vandute de catre eMAG sunt primele complet wireless dezvoltate de catre compania Apple, separat de compania Beats, ele fiind apreciate in lumea intreaga. Castile AirPods au autonomie care permite folosirea lor timp de o zi intreaga, iar carcasa le poate incarca peste noapte cu autonomie de o saptamana, deci va puteti bucura constant de ele.

Acestea fiind spuse, cine este interesat de AirPods, acum ca sunt disponibile oficial si in Romania ?

emag-airpods-pret-romania

 • iRaz

  Eu le-am comandat. Livrarea este estimata intre 14 si 17.

 • Eduard

  La banii astia iti iei un iphone 6 second…

 • Narcis

  Data estimata de livrare: 13 ianuarie 2017

 • amfetamin

  Da,unul cu ecranul crăpat dar “care nu afectează cu nimic” sau la care “am uitat parola de iCloud”.

 • RaduD

  Fata de prețul de vânzare din State, e o diferența de vreo 35 de euro. Totuși, cred ca îmi comand și eu, ma tentează …

 • Fata de pretul din SUA fara taxe de achizitie si taxe de transport ? Mai baga 9% taxe la achizite + transport. La ce se ajunge ?

 • Dap.

 • as u c me

  Am comandat, Data estimata de livrare: 14 ianuarie 2017 – 16 ianuarie 2017

 • radu

  Am comandat si eu. 14-16 ianuarie. Parerea mea este ca nu ajung atunci, avand in vedere ca la toate Apple Store din lume se livreaza in 6 sapatamani (23 Feb estimativ).

 • Narcis

  Cei de la iStyle mi-au spus ca vor primi ceva stocuri de AirPods saptamana viitoare, insa n-au nici ei idee cate bucati vor primi.

 • amfetamin

  Eu unul nu-l văd ca un accesoriu must have,ca și Apple watch de-altfel. Or avea ceva vânzări bunicile in primul val,dar după aia se vor duce in cap ca și Apple watch.

 • calin

  la banii aia iti iei beats solo wireless sau powerbeats care sunt net superioare.