CES 2017: Elago W3 transforma Apple Watch intr-un Macintosh

La CES 2017 cei de la Elago au prezentat din nou cel mai interesant dock pentru Apple Watch, el avand denumirea W3 si oferind posibilitatea de a transforma ceasul inteligent intr-un Macintosh 128k. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai jos, de indata ce un Apple Watch este plasat in dock-ul Elago W3, ecranul sau este centrat in carcasa unui Macintosh din 1984.

Interiorul Elago W3 este facut din silicon pentru a nu zgaria ecranul si carcasa Apple Watch, iar incarcatorul sau poate oferi energie pentru smartwatch-ul Apple. Daca alegeti si Nightstand mode pentru Apple Watch, atunci efectul creat de catre Elago W3 este tot mai apropiat de cel al unui Macintosh real si cu asta veti uimi multi prieteni.

Dock-ul Elago W3 a fost prezentat initial in noiembrie 2016 si readus in atentie cu ocazia CES 2017, el fiind deja destul de popular online. Dock-ul este disponibil in multiple culori, insa cea crem, apropiata Macintosh, este cea mai populara pentru foarte multi fani ai companiei Apple, iar acest lucru este cat se poate de usor de inteles.

Elago W3 este disponibil pentru achizitie la pretul de 13.5 dolari in momentul de fata si este perfect pentru un fan inrait al Apple, care are si un Apple Watch in casa.

ces-2017-elago-w3-apple-watch-macintosh-128k