CES 2017: Xiaomi a lansat un televizor modular, mai subtire decat iPhone 7

CES 2017 ne aduce Xiaomi Mi TV 4, un televizor modular revolutionar, care este mai subtire decat iPhone 7 si are componente interschimbabile.

CES 2017 ne aduce de la compania Xiaomi primul televizor modular, dar care este si mult mai subtire decat iPhone 7, denumirea sa fiind Mi TV 4. In imaginile de mai jos puteti vedea noul Mi TV 4 al celor de la Xiaomi, el avand o grosime de doar 4.9 mm in lungimea ecranului, baza fiind formata din componentele principale, care sunt modulare.

Conform celor de la Xiaomi, componentele interne ale Mi TV 4 pot fi inlocuite in viitor si schimbate cu altele mai bune, deci performantele pot fi imbunattite. Compania a ales sa foloseasca sistemul de operare Android pentru televizorul Mi TV 4, deci orice fel de imbunatatire hardware este de bun augur cand vorbim despre acest sistem de operare.

CES 2017: Xiaomi a lansat un televizor modular, mai subtire decat iPhone 7

Separat de componentele principale, inclusiv ecranul Mi TV 4 poate fi inlocuit de catre utilizatori atunci cand doreste asta, iar asta este cu adevarat o premiera. Practic, vorbim despre un televizor care poate fi schimbat de catre utilizatori atunci cand apar componente mai bune, iar asta fac foarte putini producatori, Xiaomi putand lansa o adevarata revolutie prin Mi TV 4.

Pe partea de sunet, Mi TV 4 beneficiaza de un sistem Dolby Atmos cu surround sound 3D, acesta fiind livrat independent de sistemul standard de sunet al televizorului. Avand in vedere toate aceste caracteristici, probabil va intrebati cat va costa acest televizor minune si am vesti bune pentru voi, direct de la chinezi.

Conform celor prezentate la CES 2017, noul televizor Mi TV 4 va fi disponibil in versiuni de 49 inch, 55 inch si 65 inch, cel din urma costand 1500 de dolari fara sistem Dolby Atmos. Pretul este unul extrem de bun pentru ceea ce ofera acest televizor, iar versiunile cu ecrane mai mici vor fi si mai ieftine, deci va exista si mai multa cautare pentru Mi TV 4.

ces-2017-xiaomi-mi-tv-4

14 COMENTARII

  1. Apple practic a dat tonul si in acest mars al produselor sa devina cat mai subtiri. A influentat se pare pe toata lumea. Pana si masinile au inceput sa aiba usile mai subtiri ,din aluminiu

  2. nu neaparat, functiile apple tv-ului ma lasa rece. . . . s-a cam pus praful pe el de cand l-am luat. . . . functie ceva de genu: nu poti da drumu’ la tv daca nu ai amprenta, un touch id pe siri remote, comenzi vocale in limba romana

  3. pai de cat sa am 2 produse in casa, de ce nu 2 in 1? sigur or sa bage chestii interesante daca fac asa ceva. Ai apple tv4?