Instagram face poze la culori mai naturale pe iPhone 7

Compania Instagram a anuntat astazi lansarea unei actualizari pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus care ofera suport pentru noua gama mai mare de culori pe care camerele terminalelor o pot captura. Compania Apple a anuntat oferirea acestui suport inca din luna septembrie, iar acum el este oficial disponibil inclusiv pentru aplicatia Instagram dedicata iOS.

Actualizarea aplicatiei Instagram nu este necesara pentru a beneficia de aceasta schimbare, asa ca utilizatorii iPhone 7 si iPhone 7 Plus se pot bucura de noutate imediat. Noua gama mai mare de culori suportata de catre iPhone 7 si iPhone 7 Plus va permite inregistrarea pozelor si clipurilor video instagram la culori mult mai exacte si mai naturale decat pana acum.

Noua functie a fost implementata pentru camerele iPhone 7 si iPhone 7 Plus in septembrie impreuna cu un ecran capabil sa afiseze toate aceste culori suplimentare. Restul iDevice-urilor lansate pana acum si alte terminale Android nu au suport pentru aceasta gama extinsa de culori, deci pozele inregistrate cu iPhone 7 nu vor fi neaparat mai clare pe alte terminale.

Desigur ca acest lucru este valabil si pentru toate pozele facute deja cu aplicatia nativa Camera a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asa ca toti cei care au alte dispozitive nu vor vedea ceva nou. Actualizarea de astazi este facuta direct din serverele Instagram, ea fiind ascuns pana in prezent, asa ca toti utilizatorii iPhone 7 si iPhone 7 Plus o vor putea folosi fara a face ceva suplimentar.

instagram-camera-iphone-7-wide-color