Lifeline: Whiteout este aplicatia gratuita a saptamanii

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Lifeline: Whiteout este aplicatia gratuita a saptamanii promovata de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga. In clipul video de mai jos puteti vedea gameplay-ul oferit de catre jocul Lifeline: Whiteout pentru toata lumea, el introducandu-ne intr-o lume virtuala complexa si plina de intensitate.

Lifeline: Whiteout ne ofera controlul asupra unui personaj principal care se trezeste fara memorie intr-o lume inghetata din care nu poate comunica cu cineva pentru a cere ajutor. Rolul nostru va fi de a ghida acest personaj in lumea virtuala pentru a-i descoperi identitatea si a-l returna la civilizatie, insa munca noastra nu va fi simpla.

“Alone in a frozen wasteland with no memory of how he got there, a lost adventurer’s only hope is his last line of communication – to YOU! Guide him to safety and help him find his identity in this gripping story of survival. Your choices shape the story as you play! Lifeline: Whiteout introduces a brand new character, V. Adams!”

In calea noastra sunt puse o gama estrem de variata de obstacole care pun in pericol viata personajului nostru, asa ca va trebui sa il ajutam sa treaca peste ele in siguranta. In stilul caracteristic al jocurilor de acest gen, fiecare decizie luata de catre noi afecteaza povestea Lifeline: Whiteout, asa ca avem parte de un gameplay mai mult decat interesant.

“Play on the go with real-time notifications sent to your device or check in with V. Adams throughout your day – waiting for the bus, eating lunch, before bed! Decisions can have a profound effect. Finish the game and then play again to discover a whole new story when you make different choices.”

Lifeline: Whiteout este disponibil pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.

1 COMENTARIU

  1. Multumesc, chiar intentionam sa mi-l iau acum cateva zile. Asa e si mai bine ?Am mai jucat si alte jocuri din seria asta si imi plac mult.