Echipa care a creat design-ul iOS al iPhone

In imaginea de mai jos vedeti echipa care a creat design-ul primei versiuni a iOS pentru iPhone, multe elemente stand la baza sistemului de operare chiar si acum. Vorbim despre 6 ingineri care s-au reunit la implinirea a 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone, iar asta desi ei au plecat din cadrul companiei Apple intre timp.

Imaginea a fost publicata de catre unul dintre ei si puteti vedea cum arata oamenii care au creat bazele sistemului de operare pe care il folosim astazi. Ei nu sunt cei care au creat Acorn OS pentru iPhone in baza interfetei iPod, ci oamenii ghidati pentru a crea interfata unui sistem de operare cu adevarat impresionant, la acea vreme, numit iOS.

Desi multe s-au schimbat de atunci si pana acum, iOS-ul ramane unul dintre cele mai importante sisteme de operare pentru terminale mobile, cu peste 1 miliard de utilizatori la nivel global. Cum se va schimba iOS in viitor este greu de spus, dar cert este ca nu oamenii de mai jos vor crea ceea ce vom utiliza in urmatorii ani.

iphone-design-echipa