Asa a aratat dezasamblarea iPhone 2G

Probabil putini dintre voi stiti ca iFixit, celebrul service care dezasambleaza fiecare produs al companiei Apple, are o activitate de peste 10 ani de zile. Ideea lor de a prezenta dezasamblari ale diverselor gadget-uri este veche, iar in 2007 au dezasamblat inclusiv iPhone 2G pentru a arata lumii intregi ceea ce se ascunde in interiorul sau.

In imaginea de mai jos puteti vedea un iPhone 2G complet dezasamblat, el primind nota 2 din 10 in ceea ce priveste usurinta cu care poate fi reparat. Acest lucru nu este absolut deloc surprinzator, avand in vedere ca atunci Apple se afla la primul smartphone si nu pusese accent pe repararea usoara a produselor pe care le vindea.

De la iPhone 2G la iPhone 3G, compania Apple a facut totusi schimbari majore, asa ca al doilea dispozitiv a primit nota 7 din 10 in ceea ce priveste usurinta cu care poate fi reparat. De atunci Apple a ramas constanta in ceea ce priveste usurinta cu care pot fi reparate terminalele sale iPhone, iar acest lucru este benefic pentru toata lumea.

Acestea fiind spuse, puteti vedea mai jos cum arata interiorul primului iPhone, iar aici gasiti dezasamblarea completa.

iphone-2g-dezasamblat