AirPods Pro LANSATE in Romania, sunt de UNICA FOLOSINTA

AirPods Pro LANSATE Romania UNICA FOLOSINTA

AirPods Pro au fost lansate astazi in magazine de catre compania Apple, inclusiv in Romania, in aceasta pagina, iar unele dintre castile care au fost vandute, au fost si dezasamblate. Desfacerea completa a AirPods Pro a dezvaluit ceea ce multa lume se astepta sa auda, mai exact ca ele nu pot fi reparate, exact precum modelele lansate inaintea lor.

AirPods Pro nu pot fi reparate daca se strica, si trebuie inlocuite in totalitate daca nu mai functioneaza, dar situatia aceasta nu este tocmai noua. Apple inlocuieste castile AirPods cu 50 de dolari daca utilizatorul reclama ca exista o “problema cu bateria”, insa pentru AirPods Pro pretul va ficeva mai mare.

AirPods Pro LANSATE Romania UNICA FOLOSINTA dezasamblare

Separat de asta, dezasamblarea AirPods Pro arata ca acea crestere a greutatii cu o treime fata de modelele vechi se datoreaza noilor microfoane pentru anularea zgomotelor ambientale. AirPods Pro au deasemenea si membrane de silicon pentru fixare in ureche, acestea fiind incompatibile cu cele ale altor casti, si viceversa.

AirPods Pro sunt practic produse de “unica folosinta”, iar asta pentru ca Apple vrea ca totul sa fie gandit in acest mod si sa oblige clientii sa le inlocuiasca cu totul. Felul in care a fost gandita carcasa fiecarei casti AirPods Pro impiedica repararea lor fara a o distruge in totalitate, astfel ca daca le cumparati, si se strica, stiti ce se intampla.