Instagram Stories are 150 de milioane de utilizatori activi

Instagram Stories este serviciul lansat de catre compania Instagram pentru utilizatorii dornici sa descopere noi moduri de a partaja clipuri video si poze. Sistemul s-a dovedit a fi extrem de popular din momentul lansarii si pana in prezent, iar acum compania Instagram anunta ca Stories este utilizat de catre 150 de milioane de utilizatori lunar.

Cu un numar atat de mare de utilizatori lunar, compania Instagram s-a gandit ca este timpul sa monetizeze sistemul Instagram Stories, asa ca va afisa reclame. Vorbim despre reclame video care vor acoperi intreg ecranul aplicatiei Instagram in momentul in care vizualizam Stories, asa ca utilizatorii vor fi cel mai probabil enervati de ele.

Pentru inceput, cei de la Instagram au 30 de parteneri prin care sunt afisate reclamele, asa ca este discutabil daca ele vor aparea si in Romania de la bun inceput. Instagram sustine ca 70% dintre persoanele care urmaresc Stories o fac avand sunetul pornit pe propriile terminale, asa ca rularea de clipuri video cu reclame este oportuna.

Mai mult decat atat, 70% dintre utilizatorii sistemului Stories urmaresc si diverse companii din lumea intreaga, deci o legatura a fost rapid facuta. Instagram crede ca oamenii vor sa si vada reclame de la aceste companii, asa ca le va oferi acest lucru prin noul sistem de reclame care va fi disponibil pentru respectivele companii.

Noile reclame pentru Instagram vor fi disponibile din perioara urmatoare pentru companii si vor fi vizibile la fel de repede pentru utilizatorii obisnuiti.

instagram-stories-150-milioane-utilizatori