Reduceri eMAG la iPhone 7, pret redus cu 400 LEI

eMAG are reduceri de pana la 400 LEI la iPhone 7 si iPhone 7 Plus in cursul acestor zile, preturile finale fiind mai bune decat cele din Apple Store Europa.

eMAG are reduceri la iPhone 7 si iPhone 7 Plus in cursul acestor zile in aceasta pagina, promotiile aducandu-ne preturi mai mici cu pana la 400 de LEI. Vorbim despre cateva zeci de modele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus care sunt disponibile cu reducere la eMAg in momentul de fata, ofertele fiind foarte variata, pentru ambele modele, asa ca veti avea cu siguranta ce sa alegeti.

Incepem intai cu resigilatele pe care cei de la eMAG le au in vanzare in aceasta pagina in momentul de fata, doar terminalele iPhone 7 beneficiind de reducere de pana la 400 LEI. Chiar daca vorbim despre produse resigilate, promotiile sunt mult mai bune decat in cazul reducerilor standard, iar preturile finale de vanzare sunt mult mai mici decat cele din Apple Store.

Daca va intereseaza sa cumparati doar iPhone 7 si iPhone 7 Plus noi, atunci puteti gasi in aceasta pagina o varietate de terminale care au reduceri de pana la 250 de LEI. Ele sunt mai mici decat in cazul celor pentru resigilate pe care eMAG le au in vanzare, dar veti cumpara macar un terminal nou, pretul final fiind similar cu cel al Apple Store Europa in momentul de fata.

Reduceri eMAG la iPhone 7, pret redus cu 400 LEI

Spre deosebire de acum o luna, cei de la eMAG au aproape toate modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus in stoc, in diverse combinatii de culori si spatiu de stocare. Partea cea mai buna este ca acum gasiti aproape orice fel de iPhone 7 Plus doriti, inclusiv cele black sau jet black, care acum o luna de zile erau imposibil de gasit in conditii normale.

Compania Apple a crescut productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar acest lucru este usor vizibil in oferta eMAG disponibila in momentul de fata. Faptul ca exista inclusiv reduceri pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus la eMAG, inclusiv la modelele jet black, sugereaza faptul ca exista stocuri suficiente, chiar mai mari decat cererea existenta in momentul de fata pe piata.

In aceasta idee, va spun ca gasiti la eMAG iPhone 7 si iPhone 7 Plus resigilate cu 400 LEI reducere in aceasta pagina, dar si modele noi care beneficiaza de reducere de pana la 250 de LEI in aceasta pagina.

emag-reduceri-iphone-7