Warp Shift – o aplicatie promovata de Apple si disponibila gratuit

Warp Shift a fost promovata drept aplicatia gratuita a saptamanii aleasa de catre compania Apple in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga. In clipul video de mai jos puteti vedea care este gameplay-ul oferit de catre Warp Shift pe iDevice-urile noastre, asa ca stiti la ce sa va asteptati dupa instalare.

Conform dezvoltatorilor sai, Warp Shift este un joc de tip puzzle al carui actiune este plasata intr-o misterioasa lume virtuala. Jocul ne va purta intr-o calatorie magica si “presarata” cu o multitudine de provocari care ne stimuleaza imaginatia si simturile, el beneficiind de un motor grafic de exceptie, dar si de un fundal sonor pe masura.

“Warp Shift is a unique puzzle game set in a mysterious world. It takes you on a marvelous journey that challenges your mind and stimulates your senses. Experience beautiful visuals, challenging puzzles and intriguing sound design. Guide the little girl Pi and her magical companion through the maze-like confines of the enigmatic ancient chamber that keeps them trapped. Think ahead and alter your surroundings wisely to usher Pi back home – one swipe after another. Embark on an audio-visual voyage through time and space, never knowing where your next step will lead you.”

In Warp Shift noi va trebui sa ghidam o fetita, numita Pi, in calatoria sa prin labirinturile magice si enigmatice create de catre dezvoltatori. Warp Shift ne permite sa manipulam lumea virtuala in care se desfasoara actiunea pentru a putea trece prin fiecare labirint si a ajunge la final, intreaga experienta promisa de catre creatori fiind una de exceptie.

  • A work of art: Enjoy a mesmerizing game that stimulates your eyes, ears and brains
  • How to get out?: Traverse maze-like environments that change at your fingertip
  • A unique kind of puzzler: Alter your surroundings to open new ways
  • From one realm to another: Explore 6 unique worlds with 15 levels each
  • Easy of access: Reach your destination via taps and swipes
  • No stress or hurry: Play to relax, escape and clear your mind

Warp Shift este disponibila pentru descarcare din AppStore, in format universal, urmand acest link.