Cum verifici fisiere SHSH2 pentru folosire cu Prometheus

Saptamana trecuta v-am spus ca o problema descoperita in modul de salvare al fisierelor SHSH2, create pentru efetuarea de restore cu Prometheus, ar face unele fisiere complet inutile. Totul este probabil deoarece problemele au la baza modul in care au salvat utilizatorii fisierele, asa ca in unele situatii ele ar putea fi valide si folositoare pentru restore.

Pentru a vedea daca aceste fisiere SHSH2 sunt intr-adevar valide este necesara verificarea lor inaintea utilizarii, iar daca nu stiti cum sa faceti acest lucru cu tsssaver din calculator, atunci o puteti face online. Un website creat special pentru a facilita acest fel de verificari a fost creat, el fiind acelasi care permite si salvarea lor online, asa ca puteti vedea rapid daca fisierele voastre sunt valide.

Pentru a va folosi de intregul sistem va trebui sa accesati acest website, sa incarcati fisierul SHSH2, introduceti acolo toate datele cerute si apasati butonul de verificare al fisierului SHSH2 pe care-l aveti. Website-ul va va spune daca fisierele sunt bune si in acest caz le veti putea folosi cu Prometheus pentru restore la versiunea de iOS pentru care le aveti salvate.

Intregul proces de verificare este complet necesar inainte de a va gandi sa folositi un fisier SHSH2 salvat deja in calculator, asa ca va trebui sa treceti prin el. Din pacate Prometheus este departe de a fi un tool cu adevarat util pentru restore, asa ca va trebui sa treceti peste toate aceste probleme daca veti dori sa il folositi cu terminalele voastre.

verificare-shsh2-valid