MacBook Pro 2016 nu mai are probleme cu autonomia bateriei

Acum cateva saptamani binecunoscuta publicatie americana Consumer Reports a refuzat sa recomandate MacBook Pro 2016 din cauza autonomiei scazute a bateriei. Compania Apple nu a fost multumita de testele facute de catre publicatie, asa ca a lucrat cu ea pentru a descoperi eventuale probleme ale sistemului de operare macOS.

Dupa analizarea logurilor celor de la Consumer Reports, compania Apple a descoperit ca exista un bug in browserul Safari, el fiind reparat pentru ca testele sa poata fi reluate. Ei bine Consumer Reports a reluat testele si in urma lor a ajuns la concluzia ca MacBook Pro 2016 are o autonomie buna si implicit a decis sa recomande produsul pentru achizitie.

Trei modele ale MacBook Pro 2016 au fost testate de catre cei de la Consumer Reports, iar toate modelele au obtinut autonomie buna in aceste teste. Mai exact, Macbook Pro 13 inch fara Touch Bar a obtinut autonomie medie de 18.75 ore, cel cu Touch Bar a obtinut autonomie medie de 15.25 ore, iar cel de 15 inch cu Touch Bar a obtinut autonomie medie de 17.25 ore.

Toate aceste rezultate sunt cu mult mai mari fata de cele promise de catre compania Apple pentru autonomia MacBook Pro 2016, ba chiar aproape duble. In aceste conditii, nerecomandarea MacBook Pro 2016 ar fi o greseala, iar cei de la Consumer Reports recomanda produsul, care are si o autonomie extrem de buna, asa ca nu exista motive ca el sa fie evitat.