Samsung Galaxy S8 apare in doua reclame Samsung

Samsung Galaxy S8 pare sa fie prezentat in doua reclame Samsung pentru promovarea beneficiilor aduse de catre o noua generatie de ecrane AMOLED.

Samsung Galaxy S8, sau ceea ce pare a fi viitorul smartphone al coreenilor de la Samsung, apare in doua reclame publicate pe YouTube chiar de catre companie. Vorbim despre doua reclame in care sunt promovate noile tehnologii din ecranele OLED ale Samsung Display, iar pentru a le prezenta pare sa fie folosit viitorul Samsung Galaxy S8.

Dupa cum puteti vedea si din imaginile de mai jos, vorbim despre un presupus Samsung Galaxy S8 care are un ecran ce-i acopera aproape intregul panou frontal. Butonul Home lipseste din acest presupus Samsung Galaxy S8, insa in partea superioara el are camera frontala senzorii si cel mai probabil un iris scanner, pentru deblocare rapida.

Desigur ca Samsung nu a afirmat undeva ca in clipuri vedem un Samsung Galaxy S8, dar toate zvonurile de pana acum sugereaza ca exact asa ca avara noul smartphone. Practic, in clipurile video ale celor de la Samsung vedem o reprezentare grafica a tuturor zvonurilor privind Samsung Galaxy S8, iar acest lucru este cu adevarat surprinzator.

Samsung Galaxy S8 apare in doua reclame Samsung

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 trebuie sa creasca vanzarile Samsung, nu ar fi exclus ca acum compania sa incerce sa creeze interes pe internet in legatura cu el. In aceasta idee, ar putea prezenta in prealabil imagini ale Samsung Galaxy S8 doar pentru a genera discutii pe website-uri si a creste atentia lumii spre terminal, in detrimentul competitorilor.

Este destul de neobisnuit ca Samsung Galaxy S8 sa fie prezentat de Samsung cu 3 luni inaintea presupusei conferinte in care ar trebui sa fie prezenta oficial. Pe de alta parte, prezentarea Samsung Galaxy S8 este mai tarzie decat de obicei, pentru Samsung, asa ca orice este posibil in momentul de fata, pentru ca Samsung sa-si pastreze clientii si implicit profitul.

Parerea mea este ca Samsung Galaxy S8 va semana foarte mult cu ceea ce vedem in clipurile video de mai jos, daca nu va fi chiar identic din toate punctele de vedere. Voi ce parere aveti despre acest presupus Samsung Galaxy S8 ?