Prima Pagina iOS 10 iOS 10.2.1 beta 4 vs iOS 10.2 – comparatia performantelor

iOS 10.2.1 beta 4 vs iOS 10.2 – comparatia performantelor

iOS 10.2.1 beta 4 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii. In clipurile video de mai jos puteti vedea o comparatie intre iOS 10.2.1 beta 4 si iOS 10.2, ea aratandu-ne ce fel de performante ofera fiecare versiune a sistemului de operare.

Exact precum in cazul versiunii anterioare a sistemului de operare, iOS 10.2.1 beta 4 nu aduce imbunatatiri ale performantelor in comparatie cu iOS 10.2. Atat iOS 10.2.1 beta 4, cat si iOS 10.2 au exact aceleasi performante, iar acest lucru era de asteptat din partea companiei Apple, avand in vedere ca aceasta a fost situatia cu fiecare versiune beta.

Realitatea este ca in ceea ce priveste iOS 10.2.1 beta 4 compania Apple nu si-a facut un obiectiv din a imbunatati performantele iPhone, iPad si iPod Touch. Din acest punct de vedere, iOS 10.2.1 beta 4 este la fel de rapid precum oricare dintre versiunile anterioare ale sistemului de operare, dar nimic mai mult, deci nu va faceti iluzii.

 • flo262930

  Folosesc IOS de cand a aparut i3G, si m am oprit la I 6, asta pt ca Apple a inceput sa ma dezamageasca… Nu am crezut vreodata ca o sa fiu pus in situatia sa aleg altceva…E trist, am un gust amar pt ca nimic nu mai e cum ar trebui sa fie…Aceste vresiuni beta care nu se mai sfarsesc, si care nu aduc nimic nou, din pacate, dovedesc slabiciunea si incompetenta unor oameni platiti scump, din banii celor care cred in produsele apple. Regret ca tb sa spun asta, si sper sa fiu singurul utilizator IOS care o face…Multumesc SJ pt inovatiile tale, pt minunatele produse pe care am avut sansa sa le folosesc… Acum pot sa mai spun doar atat: RIP Iphone’s, RIP SJ!

 • flo262930

  RIP Apple

 • Fane

  …nu te vom uita niciodată

 • razer

  Dece spui asta ?

 • Mr. Tambourine Man

  Olviu te asteapta cu bratele deschide….La ei n-ai treaba cu beta….Iti cumperi plasticul si ala moare odata cu SO cu care a venit….

 • yogo

  “Olviu te asteapta cu bratele deschide….La ei n-ai treaba cu beta….Iti cumperi plasticul si ala moare odata cu SO cu care a venit….” +1

 • pyt

  Lasa ca android-ul e perfect … nu te-a dezamagit niciodata … ca doar ce te costa sa dai o resoftare in fiecare luna … e floare la ureche … ti apasat 2 butoane la repornire si gata … merge brici … un timp …

 • Laur

  Ios-ul nu mai este stabil… Se simte lipsa lui Steve Jobs. Dobitocii astia isi bat joc de clienti…

 • rob3rt0114

  Salut imi poate spune cineva daca a mai intalnit problema asta. Cand dau sa vad la utilizare baterie nu mai imi arata consumul pe fiecare aplicatie in parte doar totalul nu mai apara absolut nimic acolo

 • Daca repornesti telefonul, nu mai arata totalul.

 • rob3rt0114

  Nu imi arata deloc de vreo 1 luna sun nici o forma am restart telefonul nimica