Samsung Galaxy S8 va pune utilizatorii in contact cu doctorii

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba o noua functie interesanta, care v apune utilizatorii in contact cu doctorii din mediul online.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba o noua functie importanta dedicata utilizatorilor globali, mai exact urmeaza sa faciliteze intrarea in contact cu medicii. Totul va fi posibil multumita unei noi aplicatii S Health pe care compania Samsung o pregateste pentru Samsung Galaxy S8, ea urmand a oferi o functionalitate asteptata de catre foarte multa lume.

Samsung Galaxy S8 ar urma sa ofere aceasta noua functionalitate multumita unor parteneriate incheiate intre Samsung si platforme online menite sa faciliteze interconectarea cu doctori. Mai exact, paltforme precum Amwell si WebMD s-ar putea regasi in aplicatia S Health pentru Samsung Galaxy S8, utilizatorii lor putand intra usor in contact cu doctorii din platforma.

Folosind noua aplicatie S Health, utilizatorii le-ar putea explica prin Samsung Galaxy S8 doctorilor simptomele unor probleme fizice si ar putea primi diagnostice. Mai mult decat atat, el ar putea face inclusiv programari pentru examinari fizice, sau ar putea efectua cautari pentru medicamente pe care le-ar putea lua, totul folosind un Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 va pune utilizatorii in contact cu doctorii

Samsung Galaxy S8 ar urma sa el si permita pacientilor sa isi faca poze pe care sa le trimita doctorilor, sau chiar sa discute prin apeluri video cu acestia. Cu cativa ani in urma am vazut un asemenea sistem dezvoltat pentru SUA, iar integrarea sa direct intr-o aplicatie nativa a Samsung Galaxy S8 va facilita accesul multora la doctorii care activeaza si online.

Noua functionalitate este gandita pentru a fi oferita exclusiv cu Samsung Galaxy S8, insa ea ar putea ajunge inclusiv in alte modele vechi de terminale Samsung. Desigur ca toate aceste planuri privind Samsung Galaxy S8 sunt supuse schimbarii, dar in teorie totul ar trebui sa se intample asa cum ne este prezentat astazi de catre surse apropiate Samsung.

Acestea fiind spuse, iata ca Samsung Galaxy S8 va avea o functionalitate pe care Apple inca nu a implementat-o pana acum in iPhone.

samsung-galaxy-s8-doctor