Samsung Galaxy S8 si S8 Plus – dimensiunile dezvaluite

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au dimensiunile dezvaluite printr-o serie de schite care au aparut in cursul acestei zile.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus par sa fie denumirile pe care compania Samsung ar intentiona sa le foloseasca pentru viitoarele sale terminale mobile. Dimensiunile Samsung Galaxy S8 si S8 Plus au fost dezvaluite astazi multumita unor imagini in care le vedem comparate inclusiv cu actualel modele de terminale Galaxy vandute de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba 140.14 mm inaltime si 72.20 mm latime, spre deosebire de Galaxy S7, care este mai inalt, dar este mai ingust. Implementarea unui ecran de dimensiune mai mare si eliminarea marginilor aduce o schimbare in ceea ce priveste latimea Samsung Galaxy S8 in comparatie cu actualul model, noul smartphone urmand a avea o grosime de 7.3mm.

Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa aiba 152.39 mm inaltime si 78.51 mm latime, terminalul fiind mai inalt si mai lat decat actualul Galaxy S7 Edge. Diferenta este data, desigur, de folosirea unui ecran de diagonala mai mare, cei de la Samsung intentionand sa ofere unul de 5.7 inch, spre deosebire de cel de 5.5 inch, grosimea terminalului urmand a fi de 8 mm.

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus – dimensiunile dezvaluite

samsung-galaxy-s8-dimensiuni

Aceste diferente in ceea ce priveste dimensiunile Samsung Galaxy S8 si S8 Plus erau asteptate, iar asta pentru ca a fost pregatita o schimbare majora pentru ecran. Desi in Samsung Galaxy S8 va exista un ecran mai mare intr-o carcasa mai mica, in Samsung Galaxy S8 Plus acest lucru nu a fost posibil, dar diferenta in dimensiuni nu va fi colosala.

Cei de la Samsung au incercat sa nu modifice foarte mult dimensiunile Samsung Galaxy S8 si S8 Plus in comparatie cu actualele modele, iar intr-o buna masura le-a reusit. E putin probabil ca multi utilizatori sa sesizeze diferente foarte mari in ceea ce priveste inaltimea terminalelor, dar Samsung Galaxy S8 Plus este cu mult mai lat decat Galaxy S7 Edge.

Avand in vedere ca aceste specificatii privind dimensiunile Samsung Galaxy S8 si S8 Plus nu sunt certificate ca venind de la Samsung, ramane de vazut daca ele vor fi intr-adevar cele reale.

samsung-galaxy-s8-plus-dimensiuni