eMAG – iPhone 6 si iPhone 6S cu 900 LEI reducere

eMAG are reduceri la iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu preturi ce sunt mai mici cu pana la 900 LEI in campania revolutia preturilor.

eMAG revolutia preturilor ne aduce astazi promotii foarte interesante la terminalele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus disponibile in oferta magazinului online. Vorbim despre cateva zeci de modele de terminale iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care le putem cumpara de la eMAG din aceasta pagina cu reducere de pana la 900 LEI.

Foarte multe modele ale iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus disponibile la eMAG au preturi mai mici decat cele din Apple Store, asa ca vorbim despre reduceri bune. In aceasta idee, daca gasiti vreun model care sa va intereseze la eMAG, atunci ar fi bine sa cumparati orice iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus cat ele inca mai sunt in stoc.

eMAG – iPhone 6 cu 900 LEI reducere

iPhone 6 are in momentul de fata cea mai buna reducere la eMAG, el putand fi cumparat din aceasta pagina cu reducere de pana la 900 LEI, sau 200 de euro. Chiar daca vorbim despre un terminal lansat acum mai bine de 2 ani de zile pe piata, pretul la care este vandut in momentul de fata de catre eMAG este unul bun si pe masura tehnologiilor pe care le ofera.

iPhone 6 Plus este deasemenea disponibil in oferta la cei de la eMAG, insa nu vorbim despre o reducere la fel de mare precum cea pe care o are iPhone 6. Chiar si asa, puteti cumpara de la eMAG un iPhone 6 Plus care sa fie suficient de ieftin incat sa merite si sa va satisfaca toate nevoile in ceea ce priveste functionalitatea de care doriti sa va bucurati in acest moment.

eMAG are iPhone 6S cu 200 LEI reducere

Asa cum va spuneam, pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus reducerile sunt ceva mai mici la eMAG, mai exact de 200 de LEI fata de pretul de baza de vanzare. Vorbim totusi despre modelele noi ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care magazinul eMAG le vinde pentru cei interesati, ele fiind lansate in toamna acestui an, impreuna cu iPhone 7, doar spatiul de stocare standard fiind dublat.

eMAG are multe iPhone resigilate in oferta

Ca de obicei, eMAG are in categoria de resigilate, din aceasta pagina, foarte multe promotii la iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Ele sunt de pana la 400 LEI in momentul de fata, asa ca va veti bucura totusi de o oferta buna la eMAG, chiar mai buna decat in cazul achizitionarii unui iPhone nou, in anumite situatii, in functie de promotie.

Acestea fiind spuse, puteti gasi la eMAG revolutia preturilor, in aceasta pagina, zeci de mii de alte produse care beneficiaza de reduceri de pana la 50% astazi.

emag-iphone-6-reducere-6s