eMAG – iPhone 7 cu 530 LEI reducere astazi

eMAG vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu 530 de LEI reducere cu ocazia campaniei revolutia preturilor, deci puteti beneficia de o oferta foarte buna.

eMAG revolutia preturilor ne aduce astazi posibilitatea de a cumpara iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu pana la 530 de lei reducere in aceasta pagina. Vorbim despre unitati noi ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care le putem cumpara cu reducere atat de buna in campania eMAG revolutia preturilor, asa ca va recomand sa profitati de ocazie cat inca mai este valabila.

Desi au existat probleme cu stocurile iPhone 7 si iPhone 7 Plus pana la sfarsitul anului trecut, acum in campania eMAG revolutia preturilor puteti sa va bucurati de orice modele doriti. Cei de la eMAG au in vanzare diverse combinatii de culori si spatiu de stocare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asa ca nu va va fi greu sa gasiti exact modelul pe care il cautati.

eMAG – iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu pana la 530 LEI reducere astazi

26 de modele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pot fi cumparate din aceasta pagina cu reducere de pana la 520 de lei cu ocazia eMAG revolutia preturilor. Aceasta este intreaga oferta de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care eMAG o are in momentul de fata, dar nu toate produsele disponibile acolo sunt vandute la pret redus, asa ca va trebui sa cautati modelul dorit.

Daca nu va este frica de resigilate, atunci in campania eMAG revolutia preturilor puteti cumpara iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu pana la 530 de lei reducere din aceasta pagina. Vorbim despre zeci de modele de terminale iPhone pe care cei de la eMAG le au disponibile pentru achizitie in momentul de fata, majoritatea dintre ele fiind doar testate si returnate la magazin.

eMAG – stocuri suficiente de iPhone 7 si iPhone 7 Plus

eMAG pare sa aiba in momentul de fata stocuri suficiente de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru cei interesati sa cumpere un asemenea produs Apple. Veti gasi inclusiv modelele black si jet black ale iphone 7 si iPhone 7 Plus la eMAG, asa ca nu va trebui sa asteptati cateva luni, asa cum se intampla in cazul operatorilor telecom.

Separat, in aceasta pagina este derulata campania eMAG revolutia preturilor si veti putea cumpara zeci de mii de produse cu reducere de pana la 50% in urmatoarele zile.

emag-iphone-7-revolutia-preturilor