eMAG reduceri la smartphone Samsung si iPhone

eMAG reduceri la smartphone Samsung si iPhone, impreuna cu zeci de mii de alte produse incluse in campania de oferte revolutia preturilor.

eMAG reduceri avem astazi la zeci de mii de produse in campania revolutia preturilor si pe toate le puteti gasi in aceasta pagina a magazinului online. Acum vorbim despre emag reduceri la smartphone-urile Samsung si iPhone, cele care sunt si cele mai cautate de catre clientii celor de la eMAG in aproape fiecare zi, asa ca ele au si promotii pe masura.

Astazi sunt disponibile emag reduceri la peste 200 de modele de smartphone-uri Samsung si iPhone, cele mai bune doua brand-uri de telefoane mobile dintre care puteti alege, cu accent pe cel din urma. Vorbim despre emag reduceri de pana la 900 de LEI la smartphone-urile fabricate de catre acesti producatori, in fiecare categorie fiind terminale care au promotie atat de buna.

Toate aceste emag reduceri sunt disponibile in campania revolutia preturilor, pe care magazinul online o desfasoara in momentul de fata, asa ca va recomand sa profitati de promotiile din aceasta pagina.

eMAG reduceri la iPhone de pana la 900 LEI

V-am spus si dimineata ca puteti gasi emag reduceri de pana la 900 de LEI la diverse modele de terminale iPhone, care sunt disponibile in cadrul magazinului online in aceasta pagina. Zeci de modele de terminale iPhone beneficiaza de emag reduceri in momentul de fata, multe dintre ele aducand terminalele la preturi chiar mult mai bune decat cele din Apple Store.

Incepem cu iPhone 6, cel care beneficiaza de emag reduceri de pana la 900 LEI in aceasta pagina, acesta fiind terminalul cu cea mai mare promotie aplicata. iPhone 6 Plus este deasemenea inclus in aceasta campanie de emag reduceri, asa ca va puteti bucura inclusiv de el la un pret foarte bun, ambele avand in continuare tehnologii care le permit sa ofere o experienta buna de utilizare.

Continuam cu iPhone 7, acest model beneficiind de emag reduceri de pana la 520 de LEI in aceasta pagina a magazinului online, unele dintre cele mai mari de pana acum. iPhone 7 Plus este deasemenea inclus in oferta de emag reduceri, asa ca le puteti gasi pe ambele, inclusiv in versiunile black sau jet black, cu stocuri suficiente pentru aproape orice combinatie de spatiu de stocare.

iPhone 6S si iPhone SE au deasemenea emag reduceri de pana la 400 de LEI in momentul de fata, in aceasta pagina, ambele dispozitive fiind lansate in 2016 de Apple. Seria iPhone 6S a fost actualizata in toamna 2016 si beneficiaza de spatiu dublu de stocare, asa ca beneficiati de eMAG reduceri la aceste terminale, desi ele au fost lansate cu doar cateva luni in urma.

eMAG reduceri la zeci de modele de smartphone-uri Samsung

Samsung Galaxy S7 este cel care se bucura de emag reduceri de pana la 900 de LEI in aceasta pagina, terminalul fiind si cel mai popular din oferta celor de la Samsung. EL a ramas ca inlocuitor pentru Galaxy Note 7, iar acum inregistreaza vanzari foarte mari pentru compania coreeana, oferind si o experienta de folosire destul de buna pentru clienti.

Diverse alte modele de smartphone Samsung beneficiaza deasemenea de emag reduceri destul de mari in momentul de fata, ele ajungand pana la 30% in aceasta pagina. Totul face parte din campania de emag reduceri revolutia preturilor, asa ca teoretic va puteti bucura de ele pana in data de 19 ianuarie, dar asta doar daca stocurile vor ramane.

eMAG reduceri la resigilate Samsung si iPhone

In cazul resigilatelor Samsung si iPhone, avem parte de emag reduceri de pana la 40% in aceasta pagina, cateva zeci de modele de smartphone-uri fiind prezente acolo. Vorbim despre terminale care se bucura de emag reduceri mai mari decat cele pentru produsele noi, dar asta pentru ca ele fac parte din categoria de resigilate.

Orice fel de produse resigilate care sunt in oferta cu emag reduceri, beneficiaza de o verificare amanuntita inainte de a fi puse in vanzare, asa ca puteti fi siguri ca ele merita cumparate.

Separat de aceste emag reduceri la smartphone-uri Samsung si iPhone, puteti gasi in aceasta pagina toate promotiile din revolutia preturilor.

emag-reduceri-smartphone-samsung-iphone