Prima Pagina iPhone 6 Apple ar putea inlocui gratuit bateriile iPhone 6 care se inchid aleator

Apple ar putea inlocui gratuit bateriile iPhone 6 care se inchid aleator

Apple ar putea inlocui gratuit bateriile iPhone 6 care se inchid aleator, programul putand fi anuntat in curand, desi deocamdata este doar discutat.

iPhone 6 se inchide la frig ? Daca raspunsul este afirmativ, atunci Apple ar putea avea ceva special pregatit pentru voi si v-ar putea rezolva aceasta problema in curand. Se pare ca Apple ar lua in calcul inlocuirea gratuita a bateriilor terminalelor iPhone 6 care se inchid de la frig, acelasi lucru fiind deja facut pentru terminalele iPhone 6S afectate de problema.

In momentul in care Apple a anuntat ca va inlocui gratuit bateriile iPhone 6S care se inchid de la frig, foarte multi utilizatori de terminale iPhone 6 au raportat aceeasi problema. Din pacate pentru ei, compania Apple a refuzat sa inlocuiasca gratuit si bateriile acestor terminale, dar se pare ca lucrurile s-ar putea schimba in perioada imediat urmatoare.

Deocamdata detalii cu privire la acest program de inlocuire gratuita a bateriei iPhone 6 nu sunt cunoscute si totul este oferit doar cu titlul de zvon momentan. Avand in vedere ca problemele sunt reale si iPhone 6 se inchide aleator, in special de la frig, exista sansa ca Apple sa fie fortata sa deschida acest program pentru a impiedica un nou scandal public.

Apple ar putea inlocui gratuit bateriile iPhone 6

Apple anuntase initial doar terminalele iPhone 6S fabricate in septembrie si octombrie au baterii ce au fost fabricate cu un anumit defect. In realitate si terminalele iPhone 6S Plus sunt afectate de aceeasi problema, dar spearat de ele inclusiv iPhone 6 este afectat si acum Apple ar putea multumi clientii cu inlocuirea gratuita a bateriilor.

Desi informatia vine dintr-o sursa care in trecut a avut informatii valide cu privire la produsele Apple care inca nu fusesera lansate, este greu de spus ce validitate au acum informatiile. Exista sansa ca Apple sa nu initieze acest program pana la urma, asa ca nu trebuie sa va bazati foarte mult pe acest lucru in momentul de fata.

Pentru Apple ar fi o problema mare sa confirme ca unele unitati iPhone 6 au baterii defecte, dar macar si-ar linisti clientii carora li se cer bani pentru inlocuirea bateriilor.

iphone-6-inchide-aleator-inlocuire-baterie

 • kla

  Banditi

 • Andrei Condurachi

  O idee buna,mai ales ca se stie ca bateria la 6 se inchide la frig

 • Marius

  Daca ies acum afara si ma suna cineva, nu cred ca apuc sa vorbesc 3 minute ca ingheata telefonul si se stinge instant, iar daca nu se stinge instant, bateria de la 80% se duce la 15%

 • elena 15

  Am problema asta de doua luni .imi vine sa l arunc la gunoi 😡😡😡😡