Japonia lauda noul centru de dezvoltare al Apple

Compania Apple are in constructie un centru de dezvoltare si cercetare in Yokohama, Japonia, el trebuind deschis oficial in 2016, insa compania Apple a amanat planurile pentru 2017. Centrul este unul ultra-modern, in care compania Apple investeste peste 100 de milioane de dolari, iar guvernul local lauda initiativa celor din Cupertino.

Noul centru de cercetare si dezvoltare al Apple urmeaza sa fie deschis in luna martie a acestui an, el urmand a avea o suprafata totala de aproximativ 8000 de metri patrati. In acest centru Apple va dezvolta viitoarele produse importante pentru pietele globale, iar seful de cabinet al primul-ministrului din Japonia a laudat Apple itnr-un interviu nou.

El a afirmat ca acest centru de cercetare si dezvoltare reprezinta o adevarata oportunitate pentru Japonia si ar putea motiva alte companii sa actioneze in acelasi mod. Pentru Japonia totul este o demonstratie a faptului ca in tara exista suficient de mult ingineri talentati si suficient de capabili sa dezvolte produse importante pentru compania Apple.

Apple are in momentul de fata mai multe centre de cercetare si dezvoltare in Asia, investind sute de milioane de dolari in zona in momentul de fata. Apple vrea sa aiba mai mult control asupra procesului de cercetare si dezvoltare al produselor sale, asa ca investitiile nu se vor opri aici.

Suga says “From now on, this will be the site where new products will be released not only within Japan but also to the world. Things like this bring us such a huge dream.” and expressed his expectation “for the establishment of the Apple site to trigger a big chance.”

apple-japonia-centru-dezvoltare