Apple investigheaza problemele AirPods

La inceputul acestui an v-am spus ca noile casti AirPods ale companiei Apple au unele probleme de functionare in momentul in care sunt conectate la iPhone. Conform unui numar tot mai mare de utilizatori, castile AirPods se deconecteaza si reconecteaza singure in timpul apelurilor telefonice, impiedicand purtarea normala de conversatii.

Foarte multe persoane se plang pe forumurile de discutii ale companiei Apple despre aceasta problema, iar deconectarile se intampla doar in timpul apelurilor telefonice. Unele persoane au contactat Apple, in timp ce altele au inlocuit casti in magazinele companiei, iar cei din Cupertino incep sa ia problema in serios.

Deocamdata se pare ca doar cei cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus par sa aiba probleme cu noile casti AirPods, in timp ce terminalele iPhone 7 permit folosirea fara probleme. Desi initial s-a spus ca problemele apar doar daca utilizatorii au un Apple Watch conectat la iPhone in timpul utilizarii, se pare ca orice fel de dispozitiv Bluetooth conectat in acelasi timp cu AirPods la iPhone genereaza problemele.

Singura solutie temporara descoperita de catre Apple le recomanda utilizatorilor as foloseasca o singura casca AirPods pentru a efectua apeluri telefonice folosind iPhone. In aceasta situatie se pare ca nu mai apar deconectari, dar desigur ca vorbim despre un inconvenient pe care foarte multe persoane ar dori sa il evite pe cat posibil cu o pereche de casti de 180 de euro.

Daca aveti probleme similare cu aceste casti AirPods, va trebui sa asteptati ca ele sa fie rezolvate de Apple.

airpods-probleme-apeluri