iPhone 8 X concept prezinta posibilul nou design

iPhone 8 apare astazi intr-un nou concept care are menirea de a ne prezenta ceea ce ar putea fi noul design ales de catre compania Apple pentru viitorul sau smartphone. Vorbim despre un iPhone 8 care are un panou frontal acoperit aproape in totalitate de catre ecran, dar si o carcasa din sticla, aluminiul dominand marginile laterale, exact precum in zvonuri.

Spre deosebire de conceptele anterioare, acesta pentru iPhone 8 X pare a fi cel mai aproape de realitate, iar asta pentru ca vorbim despre o reprezentare a zvonurilor aparute pana acum. Vorbim practic despre un iPhone 4S regandit pentru a arata precum un iPhone 8, camera duala fiind deasemenea prezenta, dar intr-o configuratie diferita fata de iPhone 7 Plus.

Graficianul a gandit inclusiv variatii ale culorilor iPhone 8 X, astfel ca avem inclusiv versiuni aurii, roz aurii, sau argintii, deci teoretic ar trebui sa existe cate putin pentru fiecare. Daca adaugam si incarcarea wireless, atunci avem un iPhone 8 care ar trebui sa impresioneze din toate punctele de vedere, compania Apple pregatind o schimbare majora.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre acest concept pentru iPhone 8 X ?