iOS 10.2 jailbreak este in continuare in dezvoltare

iOS 10.2 jailbreak este in continuare in dezvoltare, in cazul in care va intrebati despre statusul sau, dezvoltatorul confirmand in cursul noptii trecute ca procesul continua. Acum cateva saptamani Luca Todesco, cunoscunt sub pseudonimul qwertyoruiop, a afirmat ca dezvolta o solutie de iOS 10.2 jailbreak pe care o va lansa cand va fi pregatita.

Desi a confirmat ca va lansa solutia de iOS 10.2 jailbreak, hackerul a afirmat in acelasi timp ca aceasta va fi si ultima solutie de jailbreak pe care urmeaza sa o ofere. El este suparat din cauza celor care critica in mod constant munca pe care el o face, acest lucru intamplandu-se de fiecare data cand o solutie de jailbreak este in dezvoltare pentru lansare.

Mai toti hackerii care au dezvoltat solutii de jailbreak pentru iOS au renuntat la proces din cauza celor care critica in mod constant munca lor ianinte de lansare, sau dupa. Dezvoltarea solutiei de iOS 10.2 jailbreak nu va fi, teoretic, afectata, de catre acest lucru, iar lansarea nu ar trebui sa fie intarziata, dar mai departe de ea nu se va intampal nimic.

Ce se afla in spatele acestor plangeri ale hackerilor nu stie nimeni, insa este un trend intalnit in fiecare an, hackerii plangandu-se constant de atentia pe care o primesc. Desigur ca in final utilizatorii obisnuiti pierd din cauza acestor probleme, dar pana una-alta, solutia de iOS 10.2 jailbreak ramane valida pentru dezvoltare in vederea lansarii.