Prima Pagina jailbreak iOS 10.2 jailbreak este in continuare in dezvoltare

iOS 10.2 jailbreak este in continuare in dezvoltare

iOS 10.2 jailbreak este in continuare in dezvoltare, in cazul in care va intrebati despre statusul sau, dezvoltatorul confirmand in cursul noptii trecute ca procesul continua. Acum cateva saptamani Luca Todesco, cunoscunt sub pseudonimul qwertyoruiop, a afirmat ca dezvolta o solutie de iOS 10.2 jailbreak pe care o va lansa cand va fi pregatita.

Desi a confirmat ca va lansa solutia de iOS 10.2 jailbreak, hackerul a afirmat in acelasi timp ca aceasta va fi si ultima solutie de jailbreak pe care urmeaza sa o ofere. El este suparat din cauza celor care critica in mod constant munca pe care el o face, acest lucru intamplandu-se de fiecare data cand o solutie de jailbreak este in dezvoltare pentru lansare.

Mai toti hackerii care au dezvoltat solutii de jailbreak pentru iOS au renuntat la proces din cauza celor care critica in mod constant munca lor ianinte de lansare, sau dupa. Dezvoltarea solutiei de iOS 10.2 jailbreak nu va fi, teoretic, afectata, de catre acest lucru, iar lansarea nu ar trebui sa fie intarziata, dar mai departe de ea nu se va intampal nimic.

Ce se afla in spatele acestor plangeri ale hackerilor nu stie nimeni, insa este un trend intalnit in fiecare an, hackerii plangandu-se constant de atentia pe care o primesc. Desigur ca in final utilizatorii obisnuiti pierd din cauza acestor probleme, dar pana una-alta, solutia de iOS 10.2 jailbreak ramane valida pentru dezvoltare in vederea lansarii.

 • Calin

  O data se știe ?

 • Daca as fi stiut-o, v-as fi ascuns-o ?

 • Maxx

  Din câte am mai citit, Todesco când a plecat in mini concediul lui, ar fi lasat soluția de jailbreak celor de la Pangu, pentru a continua munca. Deci se pare ca lucrează împreună pt cea finală. Cred ca din cauza asta încă nu a mai apărut una beta

 • Maxx

  Plus ca a mai apărut un zvon, precum ca Pangu sau Taig ar fi terminat soluția finală, dar încă nu o vor lansa până ce Apple v-a lansa Ios 10.2.1, deoarece ei cred ca jailbreak-ul v-a merge și pe 10.2.1. Asa că rămâne de văzut dacă sunt doar zvonuri…..

 • Andrei

  Pentru un iphone6, ce spuneti? Sa raman la 10.1.2 sau sa merg cat mai este semnat 10.2? @zaone

 • Robert

  Pentru iPhone 7 se aude ca primeste jailbreak pentru ios 10.2?

 • Maxx

  Încă nu se știe nimic concret.

 • tomi

  Iphone 6 treci pe ios 10.2 (nu pe 10.2.1)

 • B O G D A N

  Legat de JB. Am un iphone 6 cu ios 9.0.2 jailbreaked. Cum pot sa sterg absolut tot dar sa ramana JB? Vreau sa il înstrainez cu JB pe el, dar am tot felul de parole salvate si nu prea as vrea sa dau batai de cap noului proprietar 😁

 • Ionutz

  Stergi jailbreak cu Cydia Eraser (o sa iti ramana telefonul chel, la fel ca atunci cand ii dai resetare din Settings, tot cu 9.0.2 pe el). Apoi o sa ai un 9.0.2 curat pe tel. Dupa asta, ii poti reface jailbreak, daca doresti.

 • B O G D A N

  Multumesc Ionutz o sa incerc

 • marian

  Haideți fraților odată cu jailbreak-ul ala pentru iPhone 7 pe 10.2 😬🤔