Samsung Galaxy S8 – ecranul Infinity si functia PC

Samsung Galaxy S8 va fi lansat cu un nou ecran Infinity, cu port audio de 3.5mm si o functie numita DeX, care permite transformarea sa intr-un PC.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba un ecran denumit Infinity de catre compania Samsung si asta pentru ca el va fi curbat spre ambele margini ale panoului frontal. Ecranul Infinity al Samsung Galaxy S8 va avea diagonala mai mare decat cele folosite in seria S7 si va micsora substantial marginile superioara si inferioara, asa cum ne-au spus toate zvonurile.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in doua versiuni, una cu ecran mai mare si una cu ecran mai mic, insa ambele vor avea acest ecran Infinity curbat in ambele parti. Mai mult decat atat ecranul Infinity al Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba meniuri cu functii in ambepe parti ale curburilor, Samsung urmand a ne oferi multe noutati importante cu ele.

Avand in vedere schimbarea majora pentru ecranul Infinity, Samsung Galaxy S8 va avea logo-ul companiei in partea inferioara a panoului frontal, si nu in cea superioara, asa cum s-a intamplat pana acum. Separat de toate acestea, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa includa un port audio de 3.5mm, spre deosebire de iPhone 7, care nu are o asemenea componenta.

Samsung Galaxy S8 – ecranul Infinity si portul audio

In continuare, se pare ca o functie despre care v-am vorbit acum cateva saptamani va ajunge in Samsung Galaxy S8, noul smartphone urmand a putea fi transformat intr-un PC. Conectarea unui Samsung Galaxy S8 la un monitor va afisa pe ecranul acestuia interfata Android, iar cu o tastatura si un mouse va permite controlarea ei ca si cum am folosi un calculator.

In continuare, se pare ca unele functii oferite pentru Samsung Galaxy Note 7 se vor regasi in Samsung Galaxy S8 incepand din luna aprilie. Printre ele se numara si acel iris scanner pe care multa lume l-a indragit, Samsung Galaxy S8 urmand a permite deblocarea cu ajutorul sau, dar si securizarea multora dintre fisierele si aplicatiile din el.

“Samsung’s Galaxy S8 will come in two sizes, have an almost bezel-less, edge-to-edge “infinity” display and an iris scanner. Two sources said a new dock and service that turns the Galaxy S8 into an Android desktop computer, connecting to a monitor, keyboard and other peripherals called DeX (desktop extension) will be available.”

Asa cum ne asteptam deja, pentru Samsung Galaxy S8 sunt pregatite o serie de actualizari foarte interesante, schimbarea design-ului fiind in prim-plan. Desigur ca nici functia care permite transformarea Samsung Galaxy S8  intr-un PC nu este de neglijat, ea putand convinge multi sa renunte la un laptop traditional.

samsung-galaxy-s8-ecran-infinity-pc