WhatsApp update aduce foarte multe noutati

WhatsApp, cea mai populara aplicatie de mesagerie text la nivel mondial, a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania dezvoltatoare, cu o serie de noutati extrem de interesante de care ne putem bucura chiar in acest moment.

Mai exact, aplicatia WhatsApp ne permite pentru inceput sa trimitem mesaje chiar si cand nu avem o conexiune de internet disponibila, acestea fiind programate pentru trimitere cand neconectam la internet. Separat, cei de la WhatsApp au regandit meniul in care vedem cat spatiu de stocare ocupa continutul multimedia salvat prin aplicatie.

In final, WhatsApp ne permite sa trimitem pana la 30 de poze sau clipuri video simultan folosind aplicatia, asa ca acum puteti partaja mai mult continut dintr-o singura data.

  • You can now tap send on messages when you don’t have a connection. Messages will be queued up and sent when your phone regains a connection.
  • Redesigned storage usage screen lets you manage your phone’s storage space by clearing certain message types, like videos, from specific chats (Settings — Data and Storage Usage — Storage Usage).
  • Send up to 30 photo or videos at once now.

Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

whatsapp-update-noutati-iphone