Donald Trump inca foloseste un smartphone Android

Donald Trump, recent intrat in functia de presedinte al SUA, continua sa foloseasca un smartphone Android in locul terminalului securizat recomandat de catre serviciul secret. Desi smartphone-urile Android nu sunt suficient de bine securizate pentru a putea fi folosite de catre presedintele SUA, Donald Trump refuza sa renunte la dispozitivul sau.

Stim de ceva vreme ca Donald Trump a renuntat la iPhone in favoarea unui Samsung Galaxy deoarece s-a suparat pe compania Apple si deciziile sale privind lansarea de produse pe piata. Trump utilizeaza Twitter de pe Android de ceva vreme si chiar daca este presedinte al SUA, continua sa scrie pe propriul cont Twitter de pe un terminal Android.

Serviciul secret al SUA este cu siguranta nemultumit de acest lucru, insa probabil Trump are si un terminal securizat de pe care acceseaza documente guvernamentale si de pe care suna. Contul oficial al Presedintelui SUA este administrat de pe un iPhone, deci nu Trump scrie acolo, insa el isi foloseste in continuare terminalul Android pentru Twitter.

Diverse zvonuri au afirmat ca terminalul respectiv este unul destul de vechi si nu ar avea instalate cele mai recente actualizari de securitate, nu ca asta i-ar opri pe hackeri din a-l sparge. Totusi, este putin probabil ca Trump sa primeasca informatii secrete pe acest dispozitiv, asa ca ramane doar jucaria lui pentru Twitter.

donald-trump-samsung