iOS 10.3 va limita aplicatiile care ne agaseaza

Pentru iOS 10.3 compania Apple a pregatit o schimbare extrem de buna menita sa reduca substantial capacitatea aplicatiilor de a ne agasa in mod constant. Mai exact, toate aplicatiile care ne cer in mod constant sa le acordam un review in AppStore vor avea o limita de afisare a acelui mesaj, el putand fi afisat de maxim 3 ori intr-un singur an.

In momentul de fata nu exista limite cu privire la numarul de mesaje care pot fi afisate de catre aceste aplicatii, asa ca unele le afiseaza in mod constant. Apple vrea sa rezolve problema, raportata de catre extrem de multi oameni, asa ca va implementa nu doar o limita pentru afisarea mesajelor, ci si optiunea de a bloca in totalitate afisarea lor.

Apple va implementa intr-un meniu de setari al iOS o optiune care va permite blocarea afisarii acestor mesaje de catre orice aplicatie, ea fiind dezactivata in mod standard.  Separat de aceasta schimbare, Apple va permite acordarea de review-uri pentru aplicatii chiar si fara a parasi aplicatia care ne cere sa facema cest lucru, asa cum se intampla acum.

Dezvoltatorii cer in mod constant review-uri pentru aplicatii deoarece altfel aplicatiile lor nu sunt afisate in topul celor mai descarcate aplicatii. Necesitatea aceasta i-a impins sa agaseze utilizatorii in mod constant cu cereri, insa compania Apple pare sa fi gasit rezolvarea pentru aceasta problema si ea va fi disponibila incepand cu iOS 10.3.

ios-10-3-review-aplicatii

7 COMENTARII