iPad a implinit 7 ani

Astazi se impinesc 7 ani din momentul in care tableta iPad a fost prezentata de catre Steve Jobs intr-o conferinta organizata de catre Apple in San Francisco. Vorbim despre ultimul produs revolutionar pe care compania Apple l-a prezentat lumii intregi cu aproape 3 luni inainte ca el sa fie oficial lansat pe pieata din SUA, lansarea globala avand loc mai tarziu.

La acea vreme tableta iPad era vazuta ca un produs sortit esecului si trebuie sa recunosc faptul ca atunci n-am crezut ca ea va schimba atat de mult lumea terminalelor mobile. In ciuda tuturor criticilor, tableta iPad s-a dovedit a fi un adevarat succes, sute de milioane de unitati fiind vandute de catre compania Apple in cei 7 ani de existenta.

Acum tabletele iPad nu mai sunt nici pe departe la fel de cautate precum in 2010, 2011, sau 2012, insa Apple continua sa le dezvolte si sa le imbunatateasca. In martie Apple va lansa trei noi modele ale iPad, ele fiind cu mult, mult, mai avansate decat ceea ce a prezentat initial Steve Jobs in cadrul conferintei pe care o puteti vedea mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=_KN-5zmvjAo

6 COMENTARII

  1. Daca la iphone mai pot aparea discutii vs Samsung & Co, la iPad locul 2 si 3 nici macar nu se poate acorda. Problema lor este ca sunt prea bune si nu le poti schimba in fiecare an. ….cam asta a patit Mercedes acum vreo 30-40 de ani, erau prea fiabile si clientii faceau upgrade foarte tarziu…