Samsung Galaxy S8 – cititor de amprente in carcasa

Samsung Galaxy S8 va avea cititorul de amprente integrat in carcasa, langa camera principala, si nu sub ecran, asa cum se zvonea pana in prezent.

Samsung Galaxy S8 va avea cititorul de amprente integrat in carcasa si nu in butonul Home, precum in precedentele modele de smartphone-uri Samsung. Aceasta schimbare este facuta deoarece Samsung Galaxy S8 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al terminalului, deci nu mai exista loc pentru a oferi un buton Home pentru dispozitiv.

In aceasta idee, cei de la Samsung s-au gandit sa preia o ideea implementata de catre alti producatori, iar Samsung Galaxy S8 va avea cititorul de amprente intr-o pozitie gresita. Acum utilizatorii vor trebui sa apese pe camera Samsung Galaxy S8, pe langa ea, pe carcasa si abia apoi pe cititorul de amprente implementat intr-o pozitie neobisnuita.

Puteti vedea in imaginea de mai jos, care prezinta un Samsung Galaxy S8 real, ca Samsung a inghesuit cititorul de amprente chiar langa camera principala a terminalului. In aceasta idee, faorte multi utilizatori vor apasa pe camera in cautarea Samsung Galaxy S8, iar de aici vor rezulta poze si filme de calitate proasta deoarece lentila va fi acoperita de amprente.

Samsung Galaxy S8 – cititor de amprente in carcasa

Desi, din punctul meu de vedere, implementarea cititorului de amprente al Samsung Galaxy S8 direct in carcasa este o decizie proasta pe care speram sa nu o vad la coreeni. In lipsa altor alternative, Samsung Galaxy S8 va veni cu aceasta schimbare stupida, dar macar va avea un iris scanner care sa compenseze acest lucru.

Cei de la Samsung s-au gandit sa implementeze in panoul frontal al Samsung Galaxy S8 un iris scanner pentru a usura deblocarea terminalelor si cred ca multa lume il va folosi. Integrarea sa in Samsung Galaxy Note 7 s-a dovedit a fi o idee excelenta, asa ca oferirea sa in Samsung Galaxy S8 s-ar putea sa fie o idee cel putin la fel de buna.

Desi s-a zvonit ca Samsung Galaxy S8 va avea un cititor de amprente integrat in ecran, iata ca Samsung a ales cea mai simpla solutie posibila. Sper ca Apple sa nu preia aceeasi idee proasta de la Samsung Galaxy S8 si sa faca aceeasi schimbare cu iPhone 8, desi exista sanse foarte mari ca acest lucru sa se intample.

samsung-galaxy-s8-arata