Iata asteptarile analistilor privind rezultatele financiare pe T4 2016

In cursul acestei nopti compania Apple va prezenta rezultatele financiare pentru T4 2016, T1 2017 in anul sau fiscal. Pentru ca vorbim despre o conferinta audio foarte importanta pentru cei din Cupertino, analistii americani si-au dat cu parerea privind incasarile companiei, dar si numarul de produse vandute de catre cei din Cupertino in lumea intreaga.

Conform analistilor, incasarile Apple s-ar situa intre 75.6 si 82.3 miliarde de dolari, adica mai mari decat cele de 75.8 miliarde de dolari de anul trecut. In ceea ce priveste vanzarile de terminale iPhone, acestea s-ar situa intre 75 si 80 de milioane de unitati, adica egale, sau poate chiar usor mai mari decat cele inregistrate in cursul anului trecut.

De aici incolo puteti vedea estimari privind numarul de iPad, Mac si Apple Watch-uri vandute de catre cei din Cupertino pe pietele globale, acestea fiind deasemenea foarte variate. Analistii au asteptari fie neobisnuit de bune, fie foarte apropiate de realitate, asa ca abia diseara vom afla care este diferenta dintre estimare si realitate.

apple-incasari-t4-2016