Samsung Galaxy S8 – iata ce baterii va avea

Samsung Galaxy S8 va avea doua baterii de capacitate mai mare decat cele folosite in seria Galaxy S7, autonomia putand fi mai buna.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in doua modele de catre compania Samsung in cursul lunii aprilie, iar astazi aflam noi detalii cu privire la bateriile ce ar urma sa fie folosite. O varietate de zvonuri au aparut in trecut in legatura cu bateriile ce ar urma sa fie folosite in Samsung Galaxy S8 de catre compania Samsung, iar informatiile de astazi par sa confirme ceea ce stiam.

Mai exact, conform acestor informatii, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba integrate baterii de 3250 mAh si 3750 mAh, pentru cele doua modele care urmeaza sa fie lansate. Bateria de 3250 mAh va fi integrata in Samsung Galaxy S8 care va avea ecran de 5.8 inch, iar bateria de 3750 mAh va fi folosita in Samsung Galaxy S8 care va avea ecran de 6.2 mAh.

Ambele versiuni ale Samsung Galaxy S8 vor avea ecrane cu mult mai mari fata de cele pe care Samsung le ofera in seria Galaxy S7, deci ar fi fost normal ca si bateriile sa fie mai mari. Ei bine, acest lucru se va intampla, deoarece Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba bateriile de capacitate usor mai mare decat cele folosite in modelele anterioare.

Samsung Galaxy S8 – iata ce baterii va avea

Samsung Galaxy S8 va avea o baterie cu 250 mAh mai mare decat cea a predecesorului sau, iar Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa aiba o baterie a carei capacitate este tot cu 250 mAh mai mare decat cea din Galaxy S7 Edge. Decizia de a creste capacitatea bateriei are cel mai probabil la baza faptul ca ecranele oferite au diagonala mai mare.

O crestere a dimensiunilor ecranelor Samsung Galaxy S8 vine si cu o crestere a capacitatii bateriei pentru ca autonomia sa nu fie afectata. Se speculeaza ca noile chip-uri folosite in Samsung Galaxy S8 ar administra mai eficient energia si ar avea consum mai mic, deci in final autonomia ar fi mai buna decat in modelele lansate anul trecut.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 va avea baterii de 3250 mAh si 3750 mAh pentru cele doua modele ce vor fi lansate.

samsung-galaxy-s8-baterie