Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – iata ce baterii va avea

Samsung Galaxy S8 – iata ce baterii va avea

Samsung Galaxy S8 va avea doua baterii de capacitate mai mare decat cele folosite in seria Galaxy S7, autonomia putand fi mai buna.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in doua modele de catre compania Samsung in cursul lunii aprilie, iar astazi aflam noi detalii cu privire la bateriile ce ar urma sa fie folosite. O varietate de zvonuri au aparut in trecut in legatura cu bateriile ce ar urma sa fie folosite in Samsung Galaxy S8 de catre compania Samsung, iar informatiile de astazi par sa confirme ceea ce stiam.

Mai exact, conform acestor informatii, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba integrate baterii de 3250 mAh si 3750 mAh, pentru cele doua modele care urmeaza sa fie lansate. Bateria de 3250 mAh va fi integrata in Samsung Galaxy S8 care va avea ecran de 5.8 inch, iar bateria de 3750 mAh va fi folosita in Samsung Galaxy S8 care va avea ecran de 6.2 mAh.

Ambele versiuni ale Samsung Galaxy S8 vor avea ecrane cu mult mai mari fata de cele pe care Samsung le ofera in seria Galaxy S7, deci ar fi fost normal ca si bateriile sa fie mai mari. Ei bine, acest lucru se va intampla, deoarece Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba bateriile de capacitate usor mai mare decat cele folosite in modelele anterioare.

Samsung Galaxy S8 – iata ce baterii va avea

Samsung Galaxy S8 va avea o baterie cu 250 mAh mai mare decat cea a predecesorului sau, iar Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa aiba o baterie a carei capacitate este tot cu 250 mAh mai mare decat cea din Galaxy S7 Edge. Decizia de a creste capacitatea bateriei are cel mai probabil la baza faptul ca ecranele oferite au diagonala mai mare.

O crestere a dimensiunilor ecranelor Samsung Galaxy S8 vine si cu o crestere a capacitatii bateriei pentru ca autonomia sa nu fie afectata. Se speculeaza ca noile chip-uri folosite in Samsung Galaxy S8 ar administra mai eficient energia si ar avea consum mai mic, deci in final autonomia ar fi mai buna decat in modelele lansate anul trecut.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 va avea baterii de 3250 mAh si 3750 mAh pentru cele doua modele ce vor fi lansate.

samsung-galaxy-s8-baterie

 • NarcisB

  Ecran de 6.2 mAh… 😁😁😁

 • raducotoman

  Mai e doar un pic pana la dimensiunea tabletelor de 7″

 • Adolf

  Nu îmi vine să cred cã începeți iarăși să lătrați în legătură cu dimensiunile ecranului (2012 all over again).
  Dude, există și o versiune mai mică, nu-ți place move on.

 • Srb Srb

  Cam mica bateria, samsung merge in jos

 • Heath

  6.2 dar dacă dimensiunile totale sunt ca cele ale lui iphone+… Vad doar avantaje

 • Srb Srb

  exclus…cat ar fi dimensiunile fizice daca ar fi practic fara margini si doar display? sa zicem cu o latime de 74mm

 • Heath

  Doar display de 6.2?
  16:9 înseamnă 13,73 pe 7,72
  Dar se zice ca va fi 19,5:9, deci mai îngust și mai înalt.
  Mai zi ceva :))

 • Srb Srb

  pai deci fata de iphone 7 plus? mai mare decat 158×77

 • Heath

  IPhone plus cu dimensiuni de 158 pe 78mm…
  Stim ca ecranul edge nu prea mănâncă lățime, deci va fi mai îngust.
  Iar ca s8 să fie mai lung ca iPhone are nevoie sa ii pună margini sus și jos de câte 1cm fiecare, dar nu va avea asemenea margini. Deci vorbim de un telefon mai mic ca iPhone plus, dar cu ecran de 6,2, nu de 5,5…

 • Srb Srb

  sa vedem, chiar ar fi pacat tinand cont ca si note e mai mic ca iphone 7 plus sa vina cu un model nou la fel de mare sau mai mare ca plus. Si da am uitat ca cei 6.2″ sunt si curbati, eu ma gandeam la suprafata frontala

 • Mihai

  Spre autonomia de cateva ore a happlea? Te concentrezi?

 • Srb Srb

  de la 3500mah spre 3200 este in jos si nu in sus..invata 3200<3500 DOOH

 • Viorel Predatorul

  Nu știu ce articol ai citit tu, dar eu văd că zaone a scris așa:

  “Samsung Galaxy S8 va avea o baterie cu 250 mAh mai mare decat cea a predecesorului sau, iar Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa aiba o baterie a carei capacitate este tot cu 250 mAh mai mare decat cea din Galaxy S7 Edge. Decizia de a creste capacitatea bateriei are cel mai probabil la baza faptul ca ecranele oferite au diagonala mai mare.”

  Trezește-te Srb, este vorba despre creșterea capacității bateriei de la 3000 mAh la 3250 mAh.

 • Mihai V

  Ala e consumul lui

 • Mihai V

  Se gandeste la iPhone 8 si isi pierde din concentrare :))

 • Srb Srb

  Pardon 3250 are si este un smartphone cu display 5.8″ da?deci comparam cu s7edge sau seria note, iar cele 2 pt ecrane de min 5.5″ au 3500mah. Lasa tampeniile. Pt oamenii culti stiu ca bateria trebuie sa creasca impreuna cu dim displayului daca vrei autonomie. Deci 3500mah>3250mah…deci e mai MICA bateria

 • Srb Srb

  Vad ca si tot cu logica lui ah?

 • Srb Srb

  Zaone a comparat cu un s7 normal ceea ce nu va mai exista. Aici vorbim de display de 5.8″ deci trebuie sa se compare cu cel putin s7edge. Deci cum stam?

 • Srb Srb

  Pt zapaciti,nu va mai exista varianta de s8 ci doar edge deci nu mai comparati edge cu cel normal si mai ales nu mai comparati 5.1″ cu 5.8″

 • Viorel Predatorul

  Lasă tu tâmpeniile și explicațiile. Consumul bateriei este o funcție directă a dimensiunii ecranului, dar nu lineară. Consumul este influențat de o serie de factori: litografia procesorului, distanța față de antena GSM, tipul aplicațiilor folosite, etc.
  Seria anterioară avea baterie de 3000 mah, iar următoarea are 3250. Punct.

 • Srb Srb

  copile nu mai compara cu S7, S7 deja se stie nu va mai avea “mostenitor”. Amandoua vor fi phablet de peste 5.5″ Deci totul se compara cu S7 edge acuma

 • Srb Srb

  esti atat de copil mic mic, incat tu esti in stare sa compari S8 de 5.8″ cu S1 de 4″. Domne tot Sx este nu ? !! da dar cu fiecare marire a ecranului se cam face si o marime a display. Cum ar fi fost 7 Plus sa aiba baterie de iphone 6s? logica ta, stiu , si tu razi de ea

 • Viorel Predatorul

  Nu văd care e grija ta, ba că Samsung merge la vale, ba că bateria e mică, etc. Cu bateria lor, smartphone-urile Samsung au autonomie mai ridicată decât iPhone, se încarcă mai rapid, rămân funcționale și cu 1% din baterie, au un sistem de management al energiei eficient, etc.
  Când iPhone va avea toate avantajele astea în fața smartphone-urilor Samsung, atunci vei avea ce comenta. Până atunci, ai atitudine de țață bârfitoare.
  Get a life!

 • Viorel Predatorul

  Măcar Samsung face ceva pentru a elimina riscurile de defecțiune a bateriilor, și o face prin inovații proprii. Alții dau vina pe utilizator, sau se fac că plouă.
  Pentru asta, Samsung merită respect. Fără inovațiile Samsung, iPhone nu ar fi existat, iar reciproca nu este valabilă.

 • Srb Srb

  Corect ! Aici iti dau dreptate

 • Srb Srb

  nu conteaza….eu doar am facut o precizare si o constatare pt ca nu va mai exista samsung S simplu si ar trebui comparat cu edge.Nu mai conteaza.Eu nu am atitudine de tata barfitoare ci tu de omul caruia ii place sa se contrazica,nimic mai mult.Puteai sa o lasi asa cum este si era rubrica de comentarii mai “alba”

 • Viorel Predatorul

  Samsung nu a avut doar telefoane cu clapeta, si era in firea lucrurilor ca designul sa evolueze. Cat despre sistemul de operare, Apple a avut un avantaj major in 2007, dar l-a pierdut pe drum.