Prima Pagina Apple Castile AirPods au fost actualizate pentru prima oara

Castile AirPods au fost actualizate pentru prima oara

Castile AirPods ale companiei Apple au avut astazi parte de prima actualizare software, cei de la Apple lansand un update prin intermediul terminalelor iPhone. Mai exact, versiunea 3.5.1 a software-ului pentru castile AirPods poate fi instalata acum de catre toti cei care detin o pereche de casti, cele conectate la iPhone putand fi actualizate automat.

Actualizarea castilor AirPods nu este anuntata in vreun fel de catre iOS, totul fiind facut fara ca utilizatorul sa stie, acest sistem fiind neobisnuit pentru compania Apple. In mod normal orice fel de actualizare facuta pe iPhone sau Apple Watch este anuntata printr-un mesaj de alerta si nu se face fara aprobarea prealabila a utilizatorilor.

In aceeasi masura, nu exista vreo metoda de a declansa actualizarea, ea fiind facuta automat la conectarea castilor, sau dupa ce ele sunt lasate in carcasa timp de cateva minute. Intregul proces este destul de neobisnuit pentru Apple, dar ne-am obisnuit ca cei din Cupertino sa nu mai actioneze tot timpul la fel de previzibil.

 

airpods-update

LIKE
Articolul anteriorSamsung Galaxy S8 urmeaza sa apara la MWC 2017
Urmatorul articolIata pretul mediu de vanzare al produselor Apple