Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – acestea sunt dimensiunile finale

Samsung Galaxy S8 – acestea sunt dimensiunile finale

Samsung Galaxy S8 si dimensiunile sale finale au fost dezvaluite in cursul acestei zile, ele confirmand specificatiile finale ale noului smartphone.

Samsung Galaxy S8 are parte de noi confirmari astazi in ceea ce priveste dimensiunile finale ale acestui smartphone, iar in imaginile de mai jos puteti vedea despre ce este vorba. Vorbim despre un Samsung Galaxy S8 si un Samsung Galaxy S8 Plus pe care compania Samsung le are pregatite pentru lansare in luna aprilie.

Imaginile de mai jos privind dimensiunile Samsung Galaxy S8 vin direct de la un partener al companiei Samsung, dar si de la o publicatie de foarte mare incredere. Conform schitelor pe care le puteti vedea mai jos, ecranul Samsung Galaxy S8 are un aspect de 18.5:9, neobisnuit pentru un smartphone, dar asa se confirma implementarea unui ecran mai mare.

Vedem din nou ca Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.8 inch, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus are un ecran cu diagonala de 6.2 inch. Implementarea acestor ecrane in Samsung Galaxy S8 va permite afisarea de imagini mai mari, dar asta fara a creste si rezolutia de 2560 x 1440 pixeli a modelelor anterioare.

Samsung Galaxy S8 – acestea sunt dimensiunile finale

In baza informatiilor preluate de la surse, Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa aiba 85% din intregul panou frontal ocupat de catre ecran, procentul fiind foarte mare. In cazul Samsung Galaxy S8 lucrurile ar trebui sa fie similare, acesta din urma urmand a fi si aproximativ la fel de inalt si de lat precum predecesorul sau.

Desi Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor avea ecrane de dimensiuni cu mult mai mari decat cele ale modelelor precedente, dimensiune totale nu vor creste in consecinta. Samsung a eliminat butonul Home din Samsung Galaxy S8 pentru a permite implementarea acestui ecran mai mare, el fiind mutat in carcasa.

Din pacate in Samsung Galaxy S8 nu avem si un cititor de amprente integrat in ecran, sau alti senzori similari integrati in ecran, nici un sistem similar 3D Touch al Apple. In ciuda acestui lucru Samsung Galaxy S8, va avea suficient de multe modificari care sa il faca atractiv, dar nu va fi cu mult mai mare decat predecesorul sau.

samsung-galaxy-s8-plus-dimensiuni-finale

samsung-galaxy-s8-dimensiuni-finale

 • Heath

  Fața aia…cam așa vor arata toate telefoanele destul de curând, și LG g6 va fi asemănător, probabil și iPhone 8, deja avem pe piața Xiaomi mi mix…
  E pasul următor din industrie, telefoane arătoase, capacitate multimedia excelenta, și o fragilitate pe măsură :))
  Dar asta e… Mereu a fost așa, telefoanele touchscreen mai fragile ca vechile “cărămizi” , după au început să fie tot mai subțiri și au devenit și mai sensibile…acum iar se va repeta istoria, dar asta e…

 • Heath

  În render-ul albastru este o greșeală, lungimea ecranului este la fel că și lungimea totala, care ar trebui sa fie de vreo 148mm

 • Lucian Palievici

  a dat copy/paste de la “faţă”.
  Personal abia astept sa vad cum arata frontal. Spatele .. nu ma intereseaza.

 • Srb Srb

  oricum 148mmx68mm si ecran de 5.8″ super ok. Sper si iphone 8 sa ofere ceva asemanator dar pt 5.5″ si un design mai compact adica as prefera 5.5″ la ceva gen 142×68

 • Heath

  Așa este, sunt curios ce va zice srb

 • Heath

  A scuze, tu ești srb 😀

 • Srb Srb

  hahahaha :)))) prea tare

 • Viorel Predatorul

  În timp ce unii se bucură de asemenea realizări, alții trăiesc cu speranța că odată, cândva…

 • cuesnecenzurat

  Ehh si tu, dupa cum au declarat, “altii” asteapta sa ajunga la maturitate… binentels si intrebarea retorica: a cui??

 • rundown

  Maturitatea sexuala… oricum Apple ne f*te creierii de la an la an. Satisfactia finala lasa sau nu de dorit.

 • Cristi

  O sa aibe si Apple dimensiunile astea la ecran in 2020 poate…

 • amfetamin

  Și cu ce te afectează asta pe tine din moment ce nu folosești produsele lor?

 • Cristi

  Pai tocmai,folosesc Macbook pro si ipad air,dar nu pot lua iphone ca nu se ridica la pretentile mele!
  Eu chiar imi doresc ca iphone care sa ma faca sa il cumpar!

 • amfetamin

  Ultima oară când am verificat Air rulează același OS ca și iPhone. Cum de Air se ridica la pretențiile tale? De ce nu ți-ai luat un Galaxy Tab nșpe de ex.?

 • Cristi

  De la tableta nu am pretentiile care le cer la telefon,mai ales ca e doar wifi,plus de asta mai mult baiatul meu sta pe el si se joaca…