Samsung Galaxy S8 – acestea sunt dimensiunile finale

Samsung Galaxy S8 si dimensiunile sale finale au fost dezvaluite in cursul acestei zile, ele confirmand specificatiile finale ale noului smartphone.

Samsung Galaxy S8 are parte de noi confirmari astazi in ceea ce priveste dimensiunile finale ale acestui smartphone, iar in imaginile de mai jos puteti vedea despre ce este vorba. Vorbim despre un Samsung Galaxy S8 si un Samsung Galaxy S8 Plus pe care compania Samsung le are pregatite pentru lansare in luna aprilie.

Imaginile de mai jos privind dimensiunile Samsung Galaxy S8 vin direct de la un partener al companiei Samsung, dar si de la o publicatie de foarte mare incredere. Conform schitelor pe care le puteti vedea mai jos, ecranul Samsung Galaxy S8 are un aspect de 18.5:9, neobisnuit pentru un smartphone, dar asa se confirma implementarea unui ecran mai mare.

Vedem din nou ca Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.8 inch, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus are un ecran cu diagonala de 6.2 inch. Implementarea acestor ecrane in Samsung Galaxy S8 va permite afisarea de imagini mai mari, dar asta fara a creste si rezolutia de 2560 x 1440 pixeli a modelelor anterioare.

Samsung Galaxy S8 – acestea sunt dimensiunile finale

In baza informatiilor preluate de la surse, Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa aiba 85% din intregul panou frontal ocupat de catre ecran, procentul fiind foarte mare. In cazul Samsung Galaxy S8 lucrurile ar trebui sa fie similare, acesta din urma urmand a fi si aproximativ la fel de inalt si de lat precum predecesorul sau.

Desi Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor avea ecrane de dimensiuni cu mult mai mari decat cele ale modelelor precedente, dimensiune totale nu vor creste in consecinta. Samsung a eliminat butonul Home din Samsung Galaxy S8 pentru a permite implementarea acestui ecran mai mare, el fiind mutat in carcasa.

Din pacate in Samsung Galaxy S8 nu avem si un cititor de amprente integrat in ecran, sau alti senzori similari integrati in ecran, nici un sistem similar 3D Touch al Apple. In ciuda acestui lucru Samsung Galaxy S8, va avea suficient de multe modificari care sa il faca atractiv, dar nu va fi cu mult mai mare decat predecesorul sau.

samsung-galaxy-s8-plus-dimensiuni-finale

samsung-galaxy-s8-dimensiuni-finale