iPhone 8 si noi informatii privind lansarea

iPhone 8 a fost anuntat ieri cu lansare in luna iunie de catre analistii americani, informatiile fiind surprinzatoare in contextul in care ar schimba o strategie veche de peste 5 ani. Desi acest lucru nu ar fi imposibil, astazi aflam ca iPhone 8 ar putea fi lansat tot in septembrie, asa cum se intampla cu cele mai recente modele ale iPhone din 2011 incoace.

Informatiile de astazi vin de la un partener al companiei Apple, care a fost ales pentru a furniza amplificatoare de putere dedicate unui nou model de smartphone Apple, cel mai probabil iPhone 8. Acestea ar putea fi folosite pentru sistemul de incarcare wireless pe care compania Apple l-ar putea implementa in iPhone 8, insa ele ar urma sa fie livrate abia din T2 2017.

Partenerul sustine ca Apple le va folosi in produsele care vor fi lansate in toamna acestui an, iar iPhone 8 este singurul produs major care ar trebui sa ajunga pe piata atunci. In aceasta idee, acest partener al companiei Apple nu face altceva decat sa confirme intentiile americanilor privind lansarea iPhone 8 in toamna acestui an si nu in iunie.

iPhone 8 este viitorul smartphone important al companiei Apple si aparitia sa timpurie pe piata ar fi ajutat la cresterea vanzarilor de terminale iPhone la nivel global. Din pacate, se pare ca Apple nu vrea sa ne faca o surpriza placuta cu lansarea iPhone 8, asa ca el va ajunge tot in toamna acestui an pe pietele globale din lumea intreaga.

“Win Semi reportedly has entered the supply chain for Apple’s iPhone through providing foundry services for related suppliers of power amplifiers (PAs). With shipments for the new iPhone set to kick off prior to its September launch, Win Semi is expected to see its revenues start picking up in the second quarter.”

iphone-8-lansare-toamna