Samsung Galaxy S8 apare intr-o noua imagine

Samsung Galaxy S8 este prezentat astazi intr-o noua imagine care ne arata partea inferioara a noului smartphone pregatit pentru lansare.

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o noua imagine ce ne prezinta partea inferioara a noului smartphone pregatit de catre compania Samsung. Aceasta nu este prima oara cand Samsung Galaxy S8 apare intr-o imagine si nici nu va fi ultima, insa daca ea este reala, atunci vedem in prealabil un smartphone extrem de interesant de la coreeni.

Stiti deja ca Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat fara un buton Home in partea de jos a ecranului, iar aceasta imagine chiar asta ne prezinta acum. Vedem ca ecranul acestui presupus Samsung Galaxy S8 este intins dintr-o magine in alta a carcasei si acopera aproape intregul panou frontal, in partea inferioara neramanand spatiu pentru altceva.

Era de asteptat ca acest design sa fie oferit pentru Samsung Galaxy S8 de catre compania Samsung, iar ca si compromis cititorul de amprente a fost mutat in carcasa. Schimbarea este fortata de noul format al ecranului Samsung Galaxy S8, iar foarte multa lume nu prea pare sa fie de acord cu noua pozitie aleasa langa camera de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 apare intr-o noua imagine

Pana acum am aflat ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat de catre compania Samsung cu ecrane care au diagonale de 5.7 inch si 6.2 inch. Aceste ecrane ale Samsung Galaxy S8 vor avea in continuare rezolutia de 2560 x 1440 pixeli, iar asta in ciuda faptului ca screen ratio-ul este diferit fata de cel folosit in modele anterioare ale produselor Samsung.

In aceeasi masura, ecranele Samsung Galaxy S8 vor reprezenta singurele diferente majore intre cele doua produse pe care compania le va lansa. In afara acestei modificari, cele doua modele ale Samsung Galaxy S8 vor avea componente identice si ar trebui sa ofere aceeasi experienta de folosire, Samsung neavand planuite functii separate.

Samsung Galaxy S8 a fost dezvaluit dimineata de o serie de schite preluate de la un partener al Samsung si imaginea aceasta se potriveste cu ceea ce am vazut pana acum. Samsung Galaxy S8 va fi prezentat de catre compania Samsung in preajma datei de 29 martie, lansarea urmand a avea loc in preajma datei de 21 aprilie.

samsung-galaxy-s8-imagine-ecran

30 COMENTARII

  1. Da … așa arată … l-am văzut personal la o prezentare închisă doar cu reprezentanții Samsung … fără presa fără poze … prezentare in România acum câteva săptămâni … doar pe vanzari … arată frumos …

  2. “arata frumos”… multumim de info 🙂
    incearca sa decomprimi acest “frumos” arunca si tu ceva informatii, butoane, camera, senzori…

  3. Majoritatea telefoanelor Samsung rotunjite care le-am văzut la viața mea pe la oameni aveau ori pete negre de la lovire, ori dungi verticale subțiri roz.
    Am ajuns rapid la concluzia că ecranele rotunjite pe margine sunt niste chestii frumoase la design, insa ele sunt foarte slabe la prinderea ergonomica a telefonului pe laterale cu degetele.

  4. Daca ar fi fost o problema atat de raspandita, cu siguranta s-ar fi auzit in presa de specialitate, si cu siguranta ca Samsung ar fi fost presata sa dea un raspuns la problema asta.

  5. Display-ul ala o sa va dea pe spate pe toti, si va veti jura ca este o mizerie, o pocnitoare, un plastic ieftin, etc. Strugurii sunt acri rau in livada cu mere, dar asta este problema voastra :))))

  6. A inceput “spălarea de creier” cu Samsung S8, altfel fara aceasta manipulare, de altfel bazata pe dovezi stiintifice si aici trebuie felicitati, nu le-ar mai cumpara atat de multi produsele. In afara de design, subiectiv si asta, telefoanele samsung au cele mai multe probleme de functionare, evidențe confirmate de statistici. Este valabil si pentru Apple, cu cateva exceptii. Nu sariti, am si iPhone si Samsung, dar am puterea sa recunosc ca suntem condusi ca niște oi de “ciobani” si “caini” si nu mai putem face diferente.

  7. Stai linistit ca-l vor cumpara si ei. . . . . daca nu sunt obsedati de iphone in adevaratul sens al cuvantului, il vor incerca. . . . imposibil sa nu fi deschis si la altceva in viata asta. .. . . e ca si cum ai merge cu aceeasi masina o viata intreaga, numai ca din cand in cand ii mai schimbi culoarea si farurile, si aici stiti la ce ma refer

  8. Nu cred ca TamBourinul isi va cumpara S8. In primul rand trebuie sa ai bani pentru a-l cumpara, si apoi, trebuie sa ai bani pentru aplicatii Android. Unii traiesc cu un iPhone 4 cel mult un iPhone 5, si tot asteapta solutii noi de jailbreak ca sa isi ia joculete gratuit, dupa care arunca cu gunoi in Android si Samsung fara sa aiba experienta utilizarii produselor astora.
    @srb_srb:disqus ar putea sa isi cumpere S8, doar daca isi vinde cele doua dacii Papuc, si sa mai puna 700 euro pe langa. Insa chiar si asa, nu il vad sa isi cumpere S8, pentru ca ar insemna o tradare fata de Apple 🙂 El prefera sa spere mereu la ce ar putea sa aiba iPhone-ul urmator.

    Apreciez ceea ce scrii, si anume ca in viata trebuie sa fii flexibil si sa incerci si una si alta, in functie de nevoile tale.