Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 apare intr-o noua imagine

Samsung Galaxy S8 apare intr-o noua imagine

Samsung Galaxy S8 este prezentat astazi intr-o noua imagine care ne arata partea inferioara a noului smartphone pregatit pentru lansare.

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o noua imagine ce ne prezinta partea inferioara a noului smartphone pregatit de catre compania Samsung. Aceasta nu este prima oara cand Samsung Galaxy S8 apare intr-o imagine si nici nu va fi ultima, insa daca ea este reala, atunci vedem in prealabil un smartphone extrem de interesant de la coreeni.

Stiti deja ca Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat fara un buton Home in partea de jos a ecranului, iar aceasta imagine chiar asta ne prezinta acum. Vedem ca ecranul acestui presupus Samsung Galaxy S8 este intins dintr-o magine in alta a carcasei si acopera aproape intregul panou frontal, in partea inferioara neramanand spatiu pentru altceva.

Era de asteptat ca acest design sa fie oferit pentru Samsung Galaxy S8 de catre compania Samsung, iar ca si compromis cititorul de amprente a fost mutat in carcasa. Schimbarea este fortata de noul format al ecranului Samsung Galaxy S8, iar foarte multa lume nu prea pare sa fie de acord cu noua pozitie aleasa langa camera de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 apare intr-o noua imagine

Pana acum am aflat ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat de catre compania Samsung cu ecrane care au diagonale de 5.7 inch si 6.2 inch. Aceste ecrane ale Samsung Galaxy S8 vor avea in continuare rezolutia de 2560 x 1440 pixeli, iar asta in ciuda faptului ca screen ratio-ul este diferit fata de cel folosit in modele anterioare ale produselor Samsung.

In aceeasi masura, ecranele Samsung Galaxy S8 vor reprezenta singurele diferente majore intre cele doua produse pe care compania le va lansa. In afara acestei modificari, cele doua modele ale Samsung Galaxy S8 vor avea componente identice si ar trebui sa ofere aceeasi experienta de folosire, Samsung neavand planuite functii separate.

Samsung Galaxy S8 a fost dezvaluit dimineata de o serie de schite preluate de la un partener al Samsung si imaginea aceasta se potriveste cu ceea ce am vazut pana acum. Samsung Galaxy S8 va fi prezentat de catre compania Samsung in preajma datei de 29 martie, lansarea urmand a avea loc in preajma datei de 21 aprilie.

samsung-galaxy-s8-imagine-ecran