Samsung Galaxy S8 – design-ul confirmat de schite

Samsung Galaxy S8 este prezentat in detaliu astazi intr-un concept facut in baza unor schite preluate de la parteneri ai companiei Samsung.

Samsung Galaxy S8 este prezentat astazi intr-un clip video de tip concept care a fost realizat in baza unor schite preluate de la partenerii companiei Samsung. In clipul video de mai jos puteti vedea acest concept pentru Samsung Galaxy S8, el avand la baza schitele care ar trebui sa fie folosite pentru a produce terminalul in fabricile Samsung.

Conform informatiilor oferite astazi, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aina 148.9 mm inaltime, 68 mm latime si 8 mm grosime, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus va avea 159 mm inaltime, 74 mm latime si 8 mm grosime. Practic, aceste informatii privind Samsung Galaxy S8 au fost oferite si in trecut de catre diverse zvonuri aparute, iar acum avem doar o noua confirmare.

In aceeasi masura, avem parte de noi confirmari si in ceea ce priveste disparitia butonului Home al Samsung Galaxy S8, extinderea ecranului fiind deasemenea confirmata. In partea superioara a ecranului Samsung Galaxy S8 putem vedea un difuzor, camera frontala, iris scannerul, dar si alti senzori pe care Samsung ii va oferi.

Samsung Galaxy S8 – design-ul confirmat de schite

Design-ul Samsung Galaxy S8 este identic pentru ambele modele si v-am spus dimineata ca nu exista diferente in ceea ce priveste cele doua terminale. Ambele modele ale Samsung Galaxy S8 vor avea ecrane curbate spre marginile exterioare ale carcasei, diagonala ecranelor si dimensiunile totale fiind singurele diferente notabile intre ele.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca acest Samsung Galaxy S8 arata mult mai bine decat iPhone 7 in ceea ce priveste design-ul general. Ecranul principal mult mai mare si mai proeminent in panoul frontal al Samsung Galaxy S8 reprezinta o schimbare buna, insa si carcasa din sticla este mult mai eleganta decat cea din aluminiu folosita de Apple.

Desigur ca dupa lansarea Samsung Galaxy S8, compania Apple vrea sa lanseze un iPhone 8 care are caracteristici similare, adica tot o carcasa din sticla si un panou frontal dominat de ecran. Chiar daca iPhone 8 va fi lansat dupa Samsung Galaxy S8, nu este vorba despre o copiere, avand in vedere ca ambele sunt in dezvoltare inca de anul trecut, sau poate chiar mai devreme.