Asa explodeaza bateria unui laptop

Daca ati vazut filmulete cu terminale Samsung Galaxy Note 7 care explodeaza si vi s-a parut ca problema nu ar fi foarte mare, ei bine astazi este momentul sa vedeti altceva. Mai exact, momentul in care bateria unui laptop explodeaza si cat de mare este problema pentru persoana care s-a afla langa un asemenea produs cu probleme foarte mari.

Vorbim despre o baterie mult mai mare decat cea implementata intr-un telefon mobil, care explodeaza mult mai puternic si cu o flama mult mai mare. Laptop-ul a explodat in total de 4 ori, o data in timp ce era incarcat si de inca 3 ori dupa ce a fost intial stins si plasat afara in frig, deci vorbim despre o problema majora in cazul unei explozii de acest gen.

Vorbim despre un laptop al celor de la Dell care a generat aceste probleme, insa situatia ar fi cel mai probabil similara si in cazul altor producatori de laptop-uri. Acestea fiind spuse, daca se intampla sa treceti printr-o problema de acest gen cu un laptop, aveti grija deoarece exploziile sunt multiple, chiar si dupa stingerea prealabila.

https://www.youtube.com/watch?v=iVQLsveJX3E