Prima Pagina iOS 10 AppSync Unified pentru iOS 10 jailbreak este in dezvoltare

AppSync Unified pentru iOS 10 jailbreak este in dezvoltare

AppSync Unified pentru iOS 10 jailbreak este in proces de dezvoltare in momentul de fata si urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare. Vorbim despre un pachet care permite instalarea de aplicatii piratate, sau a oricarui alt tip de aplicatii fara a fi nevoie de un cont de dezvoltator pentru a face acest lucru, asa cum cere Cydia Impactor.

AppSync Unified exista de ani si ani de zile, insa versiunea pentru iOS 10 jailbreak este abia acum in dezvoltare, avand in vedere ca se astepta finalizarea solutiilor de jailbreak. AppSync Unified pentru iOS 10 jailbreak va fi compatibil atat cu iOS 10, iOS 10.1, iOS 10.1.1, cat si cu iOS 10.2, asa ca veti putea folosi pachetul fara probleme indiferent de versiunea dorita.

In aceasta idee, dupa ce versiunea pentru iOS 10 jailbreak a AppSync Unified va fi lansata, o veti putea instala prin intermediul Cydia in terminalele voastre iPhone, iPad si iPod Touch. Dupa instalarea ei, veti putea instala orice fel de aplicatii in terminalele voastre cu AppSync Unified, fara a mai folosi vreo aplicatie precum Cydia Impactor pentru acest proces, sau un calculator.

AppSync Unified este distribuit gratuit de catre creatorii sai, asa ca nu trebuie sa va faceti griij in ceea ce priveste vreo suma de bani care trebuie platita pentru instalarea sa. Cat va dura pana cand versiunea pentru iOS 10 jailbreak a AppSync Unified va fi disponibila nu pot sa va spun, insa urmariti cu atentie Cydia pentru a sti cand o veti putea instala.

 • marian

  Super,ce pot sa zic….Dar jailbreak-ul pentru iPhone7 când apare?

 • EMP83

  Se pare ca Luca lucrează la o soluție pentru a scapă de semnarea certificatului pentru yalu la fiecare 7 zile. A spus ca durează cam o săptămâna și ceva sau 2.

 • mmoro

  De iPhone 7 nimic? Oare au abandonat ideea?

 • sebi

  marian, e aparaut de ceva vreme.pana la 10.1.1 din cate stiu eu

 • cosmin.at

  9 ne trebe ptru 10.2 altfel nu intrebam ca nestiutorii peaici😅

 • marian

  Sebi, știu ca a apărut, doar ca mie mi-a venit de Crăciun cu 10.03 și n am avut ce face și m am dus la 10.2. Im arunc pe geam ca fără jailbreak nu pot sta

 • Nicu

  eu acum mi-am facut jailbreak pe iphone 6s ios 10.2 dar nu este unthethered deocamdata…